Kenanizm18 İyi aksamlar arkadaşlar gündüz birşey yoktu ama bi kac saattir devamlı olarak göbek deligimin etrafında gaz sancısı gibi bi sancı var yürüyorum evin icinde ama gecmedi. Dogum sancısı degildir büyük ihtimalle ama nedir, ne yapmak gerekir. 31 haftalıgım.
Betus93 Kenanizm18 bende bugun 32 oldum. Sabahtan beridir uzun sureli kasilma yasiyorum. Tas gibi olmus. Korkuyorum ama hastaneye gitmekten yoruldum😓ara ara gelen kasilma degil boyle tas gibi uzun sureli tutan bi kasilma
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Kenanizm18 canim benm de aynisi oluyor arada. Ben de 32 deyim. Ama sanci gibi olmadigi icin onemsemiyorum. Dedigin gibi kramp gibi oluyor karnim sertlesiyor filan. Sonra kendiliginden geciyor. Sebebini ben de anlamadim.
Kenanizm18 _mirayinannesi duş aldım ılık su tuttum biraz iyi geldi gibi ama hala terliyorum soguk soguk ve hafif agrı devam ediyor
Burcusrkn Aman diyim ihmal etmeyin ben de 30. haftamda hafif bir ağrı hissediyordum adet sancısı gibi ve karnım taş gibi oluyodu geçmemeye baslayinca esimin ısrarıyla hastaneye gittik bana kalsa gitmiyordum abartiyosun diye sonra gördük ki nstde sancılar zirve acil yatış ve ilaçlar başlandı 6 gün yattım hastanede simdi 33ün içindeyiz 3 güne bir kontrole gidiyoruz hala da az az çıkıyor sancı ve tuvalet harici yatarak geçiriyorum haplarla, amacım sizi korkutma değil asla ama benim dikkate almadığım şey aslında çok önemliymiş onu anladım,siz de ihmal etmeyin bence sancı varsa bi çaresine bakılır yoksa zaten ne ala 😊 geçmiş olsun Rabbim zamanında kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🌼
Kenanizm18 Burcusrkn canım yalancı sancım bile yok 🙈 adet agrısı gbi degilde gaz sancısı gbidi. Şükür gecti yürüyüş felan yaptım evin içinde sonrada bi duş aldım kendime geldim. Çook tesekkür ederim yine böle bi durum olursa gidicem doktora 💙
Kenanizm18 SenHepMercimekOlarakKalacaksin kendimce kafa yordum canım suyu cok içiyorum ve soguk içiyorum sanırım oda gaz yapıp sıkıştırıo bide gittikce midede daraldı ya o bakımdan oldu die düşündüm cünkü ılık duş alınca rahatladom şükür 💙
Burcusrkn Kenanizm18 süper👏😊 çok sevindim geçtiğine çünkü sancı için erken ve insanın psikolojisini alt üst ediyor, çok çok geçmiş Rabbim tekrarını yaşarmasın 😘
Kenanizm18 Seraph sanırım oydu 🙈 ama öncekilere benzemedigi için biraz tırstım yinede emindim dogum sancısı olmadıgına 💙
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Kenanizm18 ben de yaz kis soğuk icerim suyu. Benimde mi ondan oluyor acaba😅
Kenanizm18 SenHepMercimekOlarakKalacaksin valla olabilir mi olabilir bazen cünkü hızlı içince mideme kramp girio ondan ona yordum 🤣🤣
Burcusrkn Evet ediyor ama tam taş gibi olduğunda az, yumuşadığı anlar daha çok hareket ediyor Betus93