Nergiz31 Seboskeskiin heyecanlı anne biraz zamana ihtiyacın var sadece hepimizin de senin gibiydik önce kese görünüyor daha sonra bebek
dddy Bende aynı adet olacakmışım gibi belirtiler oldu göğüs ağrısı kasık ağrısı 2 hafta filan oldu baktım geçmiyorda gelmiyorda test yaptım pozitif 😊
Mutluluk07 Merhaba ben adetime 4 gün kala öğrendim gögüslerde hassasiyet ,uyku ve elim karnımda uyanıyordum ölesine test yaptım cok silik cizgi ile belli etti kendini bir hafta sonra kese görüldü ve istifra basladı
Mutluluk07 Seboskeskiin 5 hafta olmadan görünmez canım biraz bekle hayırlısıyla görürsün tüplerden yeni geçiyor bebiş
Ghk21 Merhabaa, bende de adetten 1 hafta önce normalden biraz daha koyu ve hafif kokulu bir akıntı başladı ve tuvaletimi yaptıktan sonra peçeleye 1 damla minicik kan geldi. Daha 1 hafta vardı erken adet oldum sandım ama devam etmedi. Adet belirtileri karın ağrısı, göğüs ağrısı oldu ama test yapmak istemedim. Normal adet günümü bekledim. Ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi diye düşündüm. Çünkü çok erken öğrenince haftalar geçmiyor. Ve hamilelik hamile kaldığımızı öğrendiğimiz an başlıyor 😀
Esracim Seboskeskiin 3 haftalık olduğu için gorunmemis olabilir tatlım. Ben adet olacağım gün olmadım iki hafta sonra test yaptım sonra doktora gittim 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kese ve kalp atışı görmüştük.
miniminne Sebahat44 bende erken gebelik mi alsam diye düşündüm ama kendi kendimi boşa ümitlendiriyorumdur diye vazgectim 😀
silacetin88 miniminne benim adet öncesi hiç göğsüm şişmezdi göğüslerim şişince şüphelendim adet tarihim geçince test yaptım pozitfti 😍
tugbaninmucizesi miniminne benim 1 hafta önceden kasik ağrım oldu onu da regl olucam diye sanmıştım canim 3 gun.kala acilde tesadufen kan testinde öğrendim 😊 insallah sende hamilesindir canim 😊
miniminne tugbaninmucizesi inşaallah hayırlısıyla öyledir ama ben kendimi fazla mı ümitlendirdim diyede düşünmüyor değilim adetime epey var ya oyuzden acaba bunlar yumurtlama günüm oldugu icin yasadıgım agrılar mı bilemedim hala kasık agrım var 🤔
Zynp19 Benimde bacaklarımın üst tarafındaki inçe damarlar belirginleşmeye başladı bide göğüslerim şişmişti
Calasun miniminne asiri koku almaya baslamistim😓 sevmedigim cipsi afedersin kusana kadar yemistim 🤭 arkadasim hamilesin dediginde yok diye terslemistim ama meger bunlar belirtiymis icine bi his geliyo ama o ay temizlik yaparken falan cok dikkatliydim nedensiz 🤷♀️
Minikmucizemveben Her zamankinden fazla beyaz akıntı ve idrar renginin koyu ve kokulu olması benim yaşadığım en belirgin özelliklerdi canım vücudunu iyi tanıyan biriysen eğer anlarsın umarım vardır hayırlı haberler alırsın inşallah
miniminne Minikmucizemveben valla ne yalan söyliyim bu belirtileri ben kendimde görüyorum bi değişiklikler ve yorgunluk hissediyorum ama hemen belirti verirmi ondan emin olamadım adetime bile cok var daha öf valla cok stresli zamanlarmıs
Sebahat44 miniminne canım sonucumu aldım 0,17 çıktı malesef ama bazı yazanlar adetten 9 gün önce yaptıgımda 0,1 çıktı adet günümde yaptıgımda 250 çıktı yazmıslar kafam karıştı
Minikmucizemveben miniminne bekleyin sabredin tabi bu süre içinde kendinize dikkat edin düzenli bşr adet döngünüz varsa gecikmesi durumumda test yaparsınız hemen benim sadece bir gün gecikmem oldu test yaptım ve pozitif çıktı
Melike4242 miniminne mesela millet ateş basmadı diyor ben de deli gibi üşümüştüm. Kesin adet olacak demiştim sıcak su torbası fln koyuyordum ayağıma. Bir de alnında küçük sivilceler aniden çıktı ve 2 günde geçmişti
Askagul13 Ben daha dün öğrendim hamile olduğumu ve reglime 2gün vardı. Bence hamile isen belirtiler kendini direk ele veriyor hiç diğer aylar gibi olmuyor vücudunda başka birşeyler gerçekleştiğini anlıyorsun. Benim 10 gün önceden sol kasık batmalarım başladı son 5 gündürde uyutmayacak derecede bel ağrısı onun dışında göğüs ağrısı olmadı bende ama buda en önemli belirtilerden olduğu söyleniyor. 10 gün önce evde yaptığım testler hep negatif çıkıyordu ama iki gün önce çok çok silikte olsa yaptığım tüm testlerde pozitifi gördük çok şükür. Kanda da onaylandı sonradan