Bsraykz Merhaba hanımlar tam 39+4 teyim. Bebegim ise hala kaburgamın oralarda geziyor. Pilates topu ile hareketler yapıyorum, sürekli hareket ediyorum ama aşağı inmiyor. Benimle aynı durumda olan ya da yaşamış birileri var mi sizler neler yaptiniz?
Sm1347 Bsraykz ilk hamilelikte benim de öyle oldu. Ya spor falan pek işe yaramıyor bence. Girecek bebek giriyor. Benim 41. Haftaya kadar girmedi. Sezeryan olacağım gün girmiş. Suyum bittiği için mecburi Sezeryan oldum. Size tavsiyem son günleri bunu düşünmeden geçirin. Çünkü önemli olan sağlıkla ikinizin bu doğum sürecini geçirmeniz. Pek elinizde olmuyor doğum şekli. Son günlerin tadını çıkarın
Bedriye12 Bsraykz bende 38deyim neler yapıyorum insin diye inmiyor niyeti yok 🤷🏻♀️ Dün burada bi bayanla konuştum göbeği düşmeden normal doğurmuş Allah vizede nasip etsin 🤲
Archenemy_56 Bsraykz benim de ilk doğumum o yüzden baya sıkıntılı oldu kanala inmedi artı başını da düzgün yerleştiremedi mahvetti beni bol bol merdiven inin çıkın bende çok işe yaradı
Bsraykz Çok teşekkür ederim ☺️ kendimi hep normal doğuma hazırladım. Ameliyat olma düşüncesinden korkuyorum. Bakalım çarşamba günü muaynede doktorum ne diyecek
Secil0127 Bsraykz yarın sezeryan olcam kilosu da 4 ü geçmiş hala kanala da inmemiş artıklarını eksilerini konuşup sezeryana karar verdik