SeherMertcanMehmed Kızlar erken doğum riski olup da 24.cü haftada ciğer geliştirici iğne olanlar bir sorunla karşılaştınızmı? Bebeğiniz erkenmi doğdu ya da tam haftasına kadar duran oldumu? Erken doğan varsa bu iğne yüzünden bir sağlık sorununuz oldumu? Çok endişeliyim ne olur yardımcı olun. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
ozgeya SeherMertcanMehmed ben 23 haftalıkken oldum,şuanda 36. Haftadayım.herhangi bir sorunum olmadı.
Humus SeherMertcanMehmed bnmde sancim cikti 26 haftalikken. Erken dogum riskim var diye ikindoz ciger gelistirici igne vuruldum. Bi yan etkisi olmadi Gunde bir tanede progestan verdi. Simdi 32 haftaligim. Gun dolduruyorum. Dogum icin dr 34 ten snra rahatsin dedi.
Burcusrkn 24 değil ama 31 haftanın içindeyken oldum iki kere bide bugün oldum diğerini de yarın olcam 33ün içindeyim, ben de sorduklarinizi merak ediyorum doktorum bi zararı yok dedi ama yan etkilerini tam olarak bilemiyorum tabi
mmrv ozgeya canim neden oldun o kdr erken? bende 28e girdim 3 gundur hastanede yatiyorum kasilmalarim oldu.. ilacla bastiriyolar kasilmalari.. cok moralim bozuk erken gelmesin diye dua ediuorm. rahim uzunlugum iyi diye yapmadilar henuz bana ciger gelistiriciyi ama cok korkuyorum.
ozgeya mmrv rahmimin sağ tarafında 22 cmlik miyomum var,o haftalarda aşırı baskı yaptığı için erken doğum riskim başladı,hastanede yattım.o yüzden vurdular.
Yarenelibol Bnmdemi olucam acaba ya 20 haftalığım erken doğum riskim var daha ciğerden bi haber cocuk 300 gram bnide bilgilendirirmisiniz