lemonsmother 7 Ay 8 günlük bebeğim kucağımdayken, bugün yaptığım test çift çizgi çıktı. Sanki birazcık ayvayı yedim gibi 🥲 …
Gulcansckn lemonsmother 2019 doğumlu kızım 8 aylıkken oğluma hamile kaldım 2020′de doğdu 😅 oğlum 8 aylıkken yine hamile olduğumu öğrendim 😅 şimdi 10 günümüz kaldı doğumu bekliyoruz 😬😂
RuveydaYasin lemonsmother 11 aylık oğlum var ve ben 7 aylık hamileyim sanki biraz kafayı yemiş gibiyim zaten ilgilenemiyorum E hayli hareketli bakamıyorum ve ben sezeryanlıyım
1bebiis1annnis lemonsmother en azindan sen yine iyisin 4 yasinda oglum 1 yasinda kizim ve sürpriz bi sekilde yine hamile oldugimu ogrendim asil ayvayi bn yedim🥲
lemonsmother Gulcansckn rabbim size bağışlasın inşallah. Umarım gözümde büyüttüğüm kadar zorlu olmamıştır yaş farkı 😅
mervesglm Gulcansckn ben birini daha 24 gün oldu çıkaralı deli çıkıcam sen 3 diyorsun 😂 düşünmek bile istemiyorum 😊Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Mervebilal616161 RuveydaYasin doktorunuz ne dedi peki bu duruma benimde 1buvık yaşında bi kızım var be bende yeni hamile olduğumu öğrendim doktorum zesayan olduğundan dolayı riskli olabileceğini dikişlerimin patlayabileceğini söyledi son karar bizde kal gündür ağlamaktan gözlerim şişti
RuveydaYasin Mervebilal616161 bir şey demedi kontrol altında tutuluyorum sadece benim gibi olanlar varmış sıkıntı yapma dedi en ufak ağrında falan gelirsin dedi o kadar
asraca Mervebilal616161 araları az olan sezeryan dr un sorunu oluyormuş size bişey olmaz tekrar aynı yeri kesip dikmek gb hiç biley olmaz korkma Rabbim ne güzel ne kolaylık veriyor sen dua et bir yaşında kuzum ve 2. ye gebeyim benim dr riskli vs hiç bişey demedi sezeryan hemde yani özel dr um hiç lafını bile yapmadı intadan çağrı gülümseri takip et sor herşeye cevap veriyor tek tel