Melisagncm Erayssun 36+3 değişik değişik şeyler oluyor çözmüş değilim 😂 ağrılar kasılmalar daha adlandiramadığım sıkıntılar 🤦🏻♀️ sağlıkla gelsin bebitolarrrrr da inşallah 🥰🌼🧿
Svg02 Erayssun Adını koyamadığım ağrılarım var. Hiç geçmeyen bir akıntı var sarı renkte. Bebeğim de çok hareketli sağ olsun karnımı delip çıkacak sanki 😂
Merve1708 Bende de karın ağrısı böbrek ağrısı var ikidir acillik oluyorum ama nst de ne sancı var ne de açılma
Karamela- 37’yim çocuk çok hareketli ağzımdan çıkacak sanki. Sürekli kasıklarım ağrıyor acıyor. Doktorum biraz enfeksiyon var diye fitil, yıkama jeli ve toz içecek yazdı. Umarım doğana kadar geçer. Şafak 15.
Asli_10 Kasılmalar arttı birde gece çişim gelince kasılma şişlik ve acı oluyor karnımda zor gidiyorum wc ye böyle olan varmı 🫣
Nazirellam 1 haftaya kadar her şey normaldi bi haftadır gece asla uyuyamama nefes darlığı burun tıkanıklığı kalbim ağzımda atıyo sanki ,bebeğimin kareta kit gösterileri ne ararsan var köşemizde bugün
Aselinkooo Cayır cayır yanıyor midemmm 🤧 nstden selam olsun. Hastanedeyim. Kanamam var gene. Dualarınıza talibim. 36+3🙏🏻
Aselinkooo Zeynepmum plesentam aşağıda canım ondan oluyor kanama bu sefer ki baya çoktu. Sabah uzman değerlendirme yapıcak mış riskin boyutu ne diye ona göre belli olucak 😥
Yeniannee25 Yaa bende neden tık yokk 😄 üstelik kız erken gelir derler 36+2 oldum ne yalancı kasılma ne sancı 🤷🏻♀️😅