DurununAnnesi2403 canım biz de senin gibi çok kararsız kaldık, malum fiyatlar da uçmuşşş gitmiş gözümüzün önünde 1800 liralık bebek arabası 4000 TL oldu… Kafayı yiyecek gibi oluyordum nasıl alıcaz napıcaz diye. Bu arada benim önceliğim de araba bagajımızın küçük olması sebebiyle katlanınca olabilecek en ufak boyuta gelebilen, taşıma kapasitesi olması gereken ama kendisi hafif bir travel sistem bebek arabasıydı.. Gönlümden geçen bagi nin bebek arabalarıydı hatta, fiyatları çok uçunca joie Chrome alalım dedik ama o da birden uçtu. Daha sonra kraft lima, kraft onyx i gördüm ikisi de ara ara indirime giriyordu.. Biraz takip edelim dedik ve mart indirimlerinde ty da kraft onyx in gri rengi 3400 e düştü, hemen aldık biz de.. Geldi, kurduk denedik derken bayıldık, tek tuşla pusetli varken katlanabiliyor, çok hafif, yer kaplamayan bir ürün çok portatif… Aradığımız tüm özellikler de mevcut çok iyi denk geldi gerçekten ben baston almayacağım bir bebek arabası istiyordum, hem travel olup hem bu kadar hafif olan bir de baginin modelleri vardır.. Bence yine de şuan fiyatı makul, ama indirime girerse mutlaka değerlendirmeye al çünkü kraft a göre katlanınca daha az yer kaplıyor