Selam kızlar suyumun gelmesiyle 4 saat sonra kordonu boynuna 2 tur atan dönemeyen bebeğimi sezaryen doğurdum . Ama mutluyum 🙏🏼 Gel gelelim doğumdan sonraya. Kötü yorumlar yapmayın lütfen bunlar benim tecrübem eğer istemiyorsanız okumayın 🙏🏼
❤️Ben emziremedim bebeğim emmedi çok sütüm vardı sağarak verdim çok üzüldüm ama değmezmiş 4 ay sağdım aralarda mama ile takviye yaptım
❤️ eğer bebek uyanmıyorsa muhakkak saat başı uyandırıp emzirin çünkü uyanmayan bebek sarılık olmuş demektir.
❤️ Emzirmeyen sütü gelmeyen abneler muhakkak emzirme eğitimi alın devlet hastanelerindede var özellerdede
❤️ Emzirmeyen anneler ilk 5 gün saat başı 10 -20 cc ile başlayıp 1 hafta sonra 2 saatte bir 30-45 cc mama verilebilir (sarılık olamması için)
❤️Göbeği düşmeden yıkamayın bu doktor tavsiyesi
❤️ Gaz yapan yiyeceklerden şimdiden uzak durun
❤️Bebeğiniz her uyuduğunda sizde uyuyun
❤️Yanınızda ilk 10 gün muhakkak bi yakınınızla durun kim olursa olsun
❤️ Kolik bebek annesiyim ve mutsuz olduğum her an bebeğim daha çok ağlardı . Her zaman ona gülücükler saçın
❤️30 haftalıkken bavulunuzu hazır tutun heran gelebiliyor erken doğum yapan çok anne var 🙏🏼
❤️İlk topuk kanı kötü çıkarsa üzülmeyin çoğu annede kötü çıkabiliyor genelde %99 u düzeliyor ikinci kan temiz çıkıyor
❤️Aklıma gelen başka yok sadece bunları içimden geldi yazmak istedim ❤️