Dogaaaa Merhaba Pendik Medicalparka giden memnun kalan var mı? Doktorları gece doğuma geliyor mu biliyor musunuz?
Eloscan Dogaaaa ben Hülya Toklucu’ya gidiyorum gayet memnunum. Doğum başlarsa gece acile giriş yapılıyormuş ve de doktora haber veriliyor geliyormuş saat kaç olursa olsun.
Unlukacar Dogaaaa Şeyma Araz a gidiyorum canım ilk gebeliğimde de ona gitmiştim çok memnunum ilgisi bilgisi çok iyi yıllık izinde olmadığı sürce geliyor doğuma
Tasbebek Dogaaaa hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun canım ben başka bi doktorun önerisiyle halide yüksele gittim yarın da kalp atışı için gideceğiz inşallah
Dogaaaa Tasbebek ben Şeyma araza gidiyorum gece geliyor mu doğuma emin değilim ama o yüzden merak ettim
Tasbebek Unlukacar bende MedicalPark a gideceğim yarın instagram kullanıyorsanız dilerseniz konuşabiliriz ilk gebeliğim 🙈 @Zubeyde.ttas
Tasbebek Dogaaaa bende açıkçası bilmiyorum hastane ile ilgili pek bilgi ilk randevuma gittim sadece yarın kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah dilerseniz instagramdan konuşabiliriz @Zubeyde.ttas
Unlukacar Tasbebek tabi eklerim ama Şeyma hocayı tavsiye ederim benim 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde de Şeyma hocaya gittim gerçekten çok bilgili bir doktor