Mehtapkz Annesininportakali53 canm ben bu ay bole yasadim erken gebelkler silikti ama suan regl oldm hayirlisi valla bu saatten sonra vende kaset testle yoluma devm ederm
Mom545441 User1244 ederim canım benim inşallah tez zamanda sağlıklı bi gebeliğin olur amin🥰🙏🏻❤️❤️❤️❤️🧿
yanlisanlamaama Mehtapkz benim beta 62 iken belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı çok zor görünüyordu erken gebelik testinde. normal küçük kasetlerden yaptım gayet görünür çizgi çıkmıştı erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben
Mehtapkz neval270071 canim hormnlrda hicbiseym yok esmdede ole bisey cikmadi tek hsg kaldi onuda cekilicem bi kac gune doktorda biseyin yok dior bakalm hsgden sonra velki tutar canm
nrsen Mehtapkz ay ben trendyoldan almıştım Allah bildiği gibi yapsın onları. Musluk suyuna tuttum o bile pozitif çıktı 🤦🏻♀️ Erken gebelik testiii pişmanlıktır
Parafin Mehtapkz benim başıma geldi pozitif çıktı gittim hemen test verdim sonuç 7ydi küsürdü ertesi gün adet oldum
Mehtapkz Burcu0707 ben bikere kimyasal gebelik geçirdim canim ozaman kaset teste cikmisti benm belirgin 1 hafta sonra dustu ole Allah en kisa zamanda sihhatli saglikli bir bebek nasip etsin canm insallh hamileysende bize dua et kuzum
Burcu0707 Mehtapkz rabbim tez zamanda sizede nasip etdin canim insallah hepinize rabbim aratmadan versin duam hepinizle😍