Bfduam Hanımlar bazı yaşlı teyzeler bilir ya, kasık/ rahim düşmesi vs derler, giden var mı aranızda? Özellikle hamile kalmak için yapılır.
Kvser Bfduam benim teyzem gitti 8 yıldır olmuyordu yaşlı bir ebeye gitti bişeyler yapmış sonra ayaklarından tava asmış teyzemi 2 ay sonra hamile kaldı . Daha önce( 1.5 yıl ) Hsg çekildi tertemiz çıktı olmadı . Bilmiyorum ama herkes yararını görüyor
Bedriye12 Bfduam valla benim bi arkadaşımın yengesine yaptılar göbek bağlama diyorlar sanırım onu yapıp yattı sonra hamile kaldı
Omay0707 Bfduam gecen yıl bende yaptırdım Bitlis’te adetin son günü yapmıştı daha sonra regli olmadan hamile kaldım şimdi tekrar olmuyor yine gidicem allahın izniyle bence önemliii göbek düşmesi kuzum
Kvser Bfduam rahim öyle çeviriliyormuş kimse sorsam öyle dedi . Kayınvalidesinde çocuğu 1 yıl olmamış o da böyle bişey anlattı o ay kaldım dedi . Yine de siz bilirsiniz ben bildiğimi duyduğumu söyledim
Omay0707 Bfduam ballı bir karışımı varmış kadının böyle agda gibiydi yspısı göbegime sürdü dua okuyarak yukarı dogru onunla bişiler yaptı 35 40 dk boyunca daha sonrada ılık su bardakla göbek deligime kapattı
Bfduam Kvser çok sağ ol canım benim, iade-i ziyaret olmuş postuma gelmen🌹 Belki yapana göre değişiyordur, bende gittim, alttan yaptı, rahim ters benim o sebeple gitmiştim, acılı bi işlem sayılır.
Kvser Bfduam Ne demek canım birbirimize fayda için Buradayız 🤗bende gittim ama alttan bakmadı karnımdan eliyle baktı . Basıl alttan bir işlem uyguladı bende eger olmazsa teyzemin gittiğine gidecem .