Lavanta27 Ben 10 hafta 5 günlük hamileyim ilk hamileliğimde daha çok vardı ilk haftalarda ama bu hamileliğimde sadece uç kısımlarında oldu aşırı derecede olmadı şimdi ise bir kaç gündür neredeyse yok gibi benim gibi olan varmı sizde ne zaman geçti?
Gny18 Lavanta27 ay benim de ayni uc kısımlari sutyen degince bile canim yaniyor 11+3 gunluk hamileyim hala gecmedi şişmiş bide sanki uçlari ya buyumuş gibi 😬 ilk gebeligimde olmamıştı şimdi ikiz acaba ondan mı diye dusunuyorum 😵💫
suleozturk Lavanta27 3. aydan sonra tüm şikayetlerim bitmişti ne zaman ki 8. aya girdim yeni yeni şikayetler başladı 😂
Limonzeytin Lavanta27 ben 19 haftalğm baştan beri devam ediyo geçmedi yani. Geçeceğini sanmam süt üretimi için hormonel bi durum bu çnkü deniliyor
Lavanta27 Gny18 maşallah inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi bende şuan hafif uç kısımlarda var 3 ayı bitirmeye yaklaşıyoruz ozamana kadar biter herhalde🙏🏻🤷🏻♀️
Lavanta27 ipekveatlas bende 3 ayımı bitirmeme az kaldi allahın izniyle herhalde bendede o zaman gçer çünkü baya azaldı 😌
Mfy haftanın içerisindeyim hala geçmedi benimde.Sütyen değse duştan sonra bornoz değse bile aklımı kaybedecek gibi oluyorum.Bende merak ediyorum ne zaman geçecek🤷🏻♀️
Lavanta27 Mfy ay çok acılı oluyor bende azaldı şükür ama azalrması iyi birşeymi köte birşeymi bilemedim aslında o yüzden açtım soruyu bilmek istedim benim gibi böyle hafigleyrn varmi ilk trimestrde🤷🏻♀️😊
Lavanta27 Alyaninannesiiii ayy 🙈🙈ben südyen takınca çok acıyordu birde dolgunlukla bazen uç kısımlarına pamuk koyuyordum
Nors Benimde bir haftadır gecti 15haftalığız.bide benim merak ettiğim biley var bu dolgunluktamı kalacak yoksa sütle beraber dahadamı şişecek kızlar ?
moom222 Nors daha da şişiyor cnm 21 haftadayim iyice şişti ağırlaştı üstelik yani bnde bu şekil durum
Lavanta27 Nors ya iyice büyüdelr bendede ağırlıktan düşecekler nerdeyse bendede uç kısımlar büyüdü biraz en en çokda halka yeri😳
Lavanta27 suleozturk maşallah az kaldı annesi birazcıkta sabr et 😁inşallah sağ salim kucağınlza alırsınız bebeğinizi🙏🏻😊
Lavanta27 Limonzeytin bende hafifledi yani bazen hiç olmuyor gibi aceba süt üretemiyorlarmı yada herkesde farklıdır bilemedim 🤷🏻♀️
Limonzeytin Lavanta27 Bünyeyle alakalı olabilir. Benim elleynce hafif acıyo , bide uçları hassas hala. Kaçncı haftadasınz
Ozsvm Lavanta27 5-6 haftada baya oldu saga sola donerken fena canim yaniyordu gun icinde igne batar gibi oluyodu suan 7+4 üm sadece uclarina degince aciyor bide geceleri biraz sisiyolar sabah ilk uyandigimda hissediyorum agirlik gun icinde sikinti olmuyor ama 🤷