Mimonur Kızlar adetten hemen bir kaç gün sonra gebe olan var mı çoğu kişi adet bitiminden hemen sonra ki günlerde gebe kalma olasılığı yüksek diyorlar yaşayan var mı aranızda yada bilgi sahibi olan ??
nuhunannesi42 Mimonur ben evlendim 2 hafta sonra regl oldum sonra hamile olduğumu öğrendim reglim bitti 4 günü değerlendirdim
Gizemsgumgum Kişiden kişiye hatta aydan aya değişir bir durum bence çünkü mantıken yumurtlaman ne zamansa o zaman hamile kalırsın.
Beg90 Evet benim hamileliğim öyle şuan 24+2 deyim regl sonrasındaki yumurtlama döneminde hamile kaldım .
Ozlm0916 Mimonur ben adetten hemen sonra kaldım canım 2 ay boyunca yumurtlama gunune göre yaptigimiz halde tutmadı ama adetim bittikten sonra hemen hamile kalmisim şuan 22+3 olduk oğlumla 🥰😇😍
KADER743 Mimonur evet canım 20 Eylül’de adet oldum 26 da bitti 27 de ilişkiye girdim 29 da yumurta dolenmesi oldu darısı başına inşallah evet adetten sonra yumurtalıklar açık oluyo🤗🌼
Kymetnur KADER743 merhabalar. Ne zaman öğrendiğiniz peki gebe olduğunuzu. Ben adetin 19. Ve 23. Günü kaset test yaptım negatif çıktı da. Hala adet olmadım benim de sizin gibi adetten sonra ilişkim oldu sadece 3-5. Günler bitince