Arasvepoyraz valla ilkinde 34. Haftaya kadar cogunlukla devlete gitmistim riskli gebelik diye pandemi sebebiyle son zamanlarda ozele gecis yaptim ozelde sezaryan oldum
Suan 12 haftalik hamileyim devlette dogum yapicam kesin dedim nasilsa sezaryan gidip ozele 10 bin vermeyeyim dedim, 3 aydir 2 kere zor randevu buldum neredeyse 3-5 hastayi ayni anda iceri aldiklari icin esleri iceriye almazlar sehir hastaneside ayni devletid3 Haricinde üniversite hastanesinde kadin dogum poliklinigın önunde bile bekletmezler erkekleri oyle gıcıklar 34 hafta yasadim bu sorunu oradan biliyorum
Bu suan ittigim 2 randevunun biri sehir hastanesi biri devletti sehirde 3 devlette 5 kisiyni anda odaya alindik birini ultrasona paldir kuldir alirken digerinin kaydini sisteme aliyo o sira digerine soru soruyo kac haftalik bilmem ne diye ultrasonada soyle bakiyo ortalama 1 dk sürerse çoook cok sansli hissediyorum ben asla goremiyorum zaten asla belli olmayan bi kagit veriyorlar, bakin 2li test zamanim geldi 3 haftadir perinatoliji icin sira almaya calisiyorum ama yok yok yok mecbur ozele zorluyorlar insani lanet olsun dedim yine ozelde karar kildim…