Odalu Merhaba hamişler, ben 20+4 haftalık hamileyim ancak 2 aydır kanamalarim oluyor çok nadir kırmızı kan geliyor bir kaç gün daha sonra kahverengi kanamaya dönüyor. Başına böyle bir şey gelen var mı ?
Demetserhat0803 Odalu doktoruna görün bence hamilelikte hiç bir kanama normal değilmiş Allah yardımcın olsun
Gzdalin Odalu Odalu bu haftalarda gelen kanamalar çok normal değil seni korkutmak istemem ama ilk gebeliğim de benim de oluyordu hastaneye yatışım yapıldı kanımda enfeksiyon vardı vücudum atamadı bir türlü ilaçlar serumlarla 24. Haftayı zor ettim 19 haftalıkken yatmıştım 24. Hafta da çok fazla kanamayla doğum başladı bebeğim 1gün yaşayabildi şimdi 2. Ye hamileyim 32 haftalık muhakkak iyi bir doktora görün derim riskli bir hafta bende hep progestan kullandım açılmam falan da vardı pesser takılmıştı falan kesinlikle iyi bir doktora git canım
Merveaslan0651_ Odalu ben varım sebebi bilinmiyor alttan da muayene oldm yara bere bise yok sadece kan sulandirici kullanyrm buna bağlı olabilcgini söylediler o kadar
Odalu Demetserhat0803 doktorlara gidiyorum devlette olduğu için çokça bir şey olmuyor, progestan kullanıyorum ve bol yatış. Kahverengi kanamalar beklemiş kan diyorlar genelde ama bieedim birazda tedirginlik var açıkçası
Odalu Gzdalin yanlış anlamadıysam sizin durumunuz enfeksiyon kaynaklı bende öyle bir sıkıntı yok benim plesanta da zar ayriasi vs var bakalım bekliyorum sabırla insqllah kucağıma alabilirim… :( Rabbım size de kolay doğum nasip etsin bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
Ayselosman Haftalarda ben hic yasamadim ama ilk haftalarda cok yasadim suan 35 haftaligim benimde idrar yolu enfeksiyonundan kaynakli mesane kanamasi oluor sadece idrarimi yapinca bazen kipkirmizi degil ama pembemsi kanama yasiorum
Odalu Ayselosman Allah şifa versin inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza.. ancak bende enfeksiyon kaynaklı değil
Gzdalin Odalu evet enfeksiyon kaynaklıymış enfeksiyon da 18. Haftada olmaya başlamış zaten doğum sancısı geliyordu da ben anlamamışım ve ben hamile kaldım kalalı kanamam oluyordu biraz fazla yürüyeyim hemen geliyordu en sonda enfeksiyon çıktı öyle gelişti. Çok teşekkür ederim Rabbim sana da şifa versin sağ selamet sen de al inşallah 🙏
Because Odalu o olunca gebelikte sıkıntı yaratıyor.benim de iki düştüğüm oldu.sonra genetik testte çıktı.doğuma kadar kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş.bebeğe giden damarlar tıkanıyor pıhtıdqn bebekte gelişim gösteremiyor kese bozuluyor.şuan bile yapılabilir.doktorunuzdan rica edin .