makbule17 Birkucukkalp bende elenatal kullanıyordum dediğiniz gibi eczanelerde bulunmuyor imom omega kullanıyorum memnunum
Hakanbuse Birkucukkalp ocean mummy kullaniyorum hilelikten sonra da devam edicem doktorumun önerisiydi bi de demir ilaçları kabız yapiyo ama bu ilaci kullandigimdan beri sorunum yok
Ccaannsseell Birkucukkalp Multivitamin =Decavit Demir = ferrum B12 = benexol Omega= OMEGA 3 mdc D vitamini= devit3 damla Magnezyum= magosit
Askiletotomsu Ccaannsseell a aaa Benim imom var İçinde saydığınız tüm vitaminler var Sizin niye ayrı ayrı
Ccaannsseell Askiletotomsu aslında doktorum multivitamin kullandırma taraftarı değildi. Ne kullanacaksan tek tek kullanmak en iyisi dedi ama en sonunda ilaç sayım çok fazlalaşınca olaya multivitaminde dahil ederek devam ettik 😊
Ebru-009 Sedaaa95 3aydan sonra multivitamin olarak decavit devit-3 ferrum magosit ne varsa verdiler bana
54Duyguguc Decavit kullanıyorum ben de ama sizde mide bulantısı falan yaptı mı yeni başladım 3-4 gün oluyor
Ebru-009 54Duyguguc yok yapmadı. Reflu var bende bulantı içinde prilam vermişlerdi. Belki ondandır. Reflu ilacindan daha iyi geliyor refluye. 7.aya kadar içtim. Sonra idrar yolu iltihabı olunca ilaçlar çalıştı. Karaciğer e zarar verecek diye biraktirdilar.