nisamom_ urazinannesi geç döllenme olabilir mi çünkü yumurtlama adetten sonra 14gün değer bi kaç güne yükselir diye düşünüyorum bir kaç gün sonra tekrar kan ver ve değerini takip et bakalım nasıl çıkıcak inşallah sağlıklı bir gebelik olur hakkında hayırlısı 🤲🏻😊
urazinannesi nisamom_ yumurtlamam geç oldu tahmini yumurtlama günümün üzerinden 3 hafta geçti, umarım dediğin gibidir , biraz olsun içim rahatladı çok teşekkür ederim inşallah yarın değerlerim artmış olur 🤲🏻🌺🌺
NobleMom Ebrueylul18 üzülme canım kimyasal gebelikten sonra çok kolay hamile kalınıyormuş. Sen genede kanamanı takip et. İki güne bir kan ver. Belki yükselir. Eğer kimyasal gebeliksede öbür ay çok kolay tekrar hamile kalırsın inşallah 🌸
Ebrueylul18 NobleMom düştüğünü anladım canim ya hissettim malesef🥺 herşeyde bı hayir vardır nasip değilmiş inşallah gene olur
urazinannesi NobleMom 15 gün geçti yaklaşık 1 haftadır da kasık ağrılarım mide bulantılarım mide yanmalarım ve çoook fazla gaz sancım var 🥺
NobleMom urazinannesi canım son adet tarihine göre değilde son korunmasız ilişkiye göre hesapla bence. Eğer 15 gün önce ovülasyon gerçekleştiyse hcg nin 30 olması çok normal. İki gün sonra tekrar kan ver iki katı yani 60 olduysa yeni hamilesindir.
urazinannesi NobleMom içim rahatladı biraz 🌺 inş artar sevinemedim bile ne olduğunu anlayamadım 🥺 tekrar test yaptırayım inş hamileyimdir 🙆🏼♀️
Ebrueylul18 Gulcingezer saolun valla burda öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğimi doktor bile demedi sanırım temizlenene kadar kanamam devam etcek
Gulcingezer Ebrueylul18 ins guzrl haberlerini alirz tekrar kimyasaldan snra daha kolay hamile kaliniyor 1 ay bekle snra devam et yine🙏🏻
nisamom_ Ebrueylul18 bende bugün geçirdim kanamam oldu değerim 388.1 den 157 düştü sabahtan beri ağlıyorum
Ebrueylul18 nisamom_ seni çok iyi anlıyorum canım ağlama strese girme çok üzücü bı durum ama yapacak bişey yok inşallah tekrara hamile kalabiliriz en yakın zamanda ki bunu geçirenlerin çoğu kısa zamanda hamile kaldıklarını söylüyorlar