Busramercanne Gebeliğiniz nasıl geçiyor, antidepresana devam edeniniz var mı ? Anksiyete ataklarım var her gün asla peşimi bırakmıyor
Linainci69 Busramercanne gecmıs olsun canım. Bende de vardı ama Bebek’icın ılac ıcmedım bı süre sonra kendı kendımı tedavıye başladım yanı bunun üstesinden gelebılırsın suan doğuma bır hafta kaldı bıraz tekrarladı gene kontrol altına almaya çalışıyorum senı en ıyı sen bılıyorsun kendını dınleme …o an başka buseye odaklan basarabılorsın
Seda5885 Busramercanne canım benım var 16 .haftamda cok sıddetlı bır anksıyete yasadım ardından mecbur doktorla gorustum onlıne ıstanbulun cok unlu bır psıkıyatrıstı şuan lustural 100kullanıyorum stres bebege ılactan 500kat fazla zarar verıyor dedı yeni yeni kendıme geldim 24haftalığım. bebeğin 2li 3′lü taraması detaylısı temız cıktı içim rahat etsin dıye şimfi de fetal dna yaptrdım sonuc henuz gelmedı Eğer lohusalığa bu şekılde gırersem daha kotu olacagımı soyledı doktor cok gecmıs olsun
Merve1504 Linainci69 bende de var nolur yardımcı ol nasıl üstesinden geliyorsun ne gibi belirtilerin var
Linainci69 Merve1504 bıanda gelen huzursuzluk ıc daralması kalp atışı hızlanması ve korku oluyor canım bunların sadece gecıcı olduğunu kabul et bu senın beyninde o anlık gelen duygu bozukluğu geldıgı an sakın kal üstüne gidersen artıyor çünkü cam aç hava al başka şeye odaklan etrafta bak gördüğün 3 seyı seslı sekılde söyle tekrar et beynın başka buseye odaklanacak ve o kaygı gıdecek
Linainci69 Merve1504 geleceğe dair bısey düşün geçmişse dalma..sesli muzık dınle kıtap okuyabılırsen oda cok ıyı bısey bıde komık vıdeo ızle o an kaygı gelınce
Linainci69 Merve1504 senden de tazı olsun canım yapabılırsınız korkma üstüne gıt sen güçlü oldukça ustesınden gelırsın bak dene yapacaksın 👋🥰
Seda5885 Bu arada ilaç için ilk üç aylık evreyi bitirdikten sonra başladık.organ gelişimi tamamlanmıştı ona dıkkat edin
Seda5885 Mg8585 canım rabbim şifamızı vrrsin çok zor gönul rahatlığıyla doktor kontrolunde güzelce kullan ancak yaşayan anlar ben geceyı bırak bir dakıka uyyamıyordum
13-10 bende hem panik hemde anksiyete var dogumuma çok az kaldı kontrole giderken bile atak tutuyor napıcagımı bilmiyorum
Mg8585 13-10 sizi çok iyi anlıyorum. Ama şöyle düşünün az kaldi.yakinda hepsi geçecek.ben mesela daha 20 haftaligim dün ilaca başladım daha önümde uzun bir yol var.