Mrv135 gulayoz Çok memnunum istediğiniz sıcaklıkta tututabiliyorsunuz içindekini. Bebek maması sıcaklığında da tutuyor 40 derecede. Tabi bu saatten sonra mama için termosta su saklamak daha ekonomik 😄
Mrv135 Mavi26 Çaykur Rize turist çayı aldım ben bir nebze daha iyi çünkü bundan önce demlik poşet kullandım ama sevemedim. Aslında en iyisi karışım yapmak çünkü tek bir çay beklentiyi karşılayamıyor.
Sedaaa95 gulayoz arçelik CM 9922 R sanırım arçelik sitesinden bakarsan bu numarayla görürsün ben memnunum ama senin dediğine baktım onlarda güzel duruyor görüntü olarak 😊
crescentt gulayoz valla cok severek homend aldim kullaniyodum 2senedir ama elektrik zammindsn beri yani kasimdan beri fln kullanmiyorum😁
Deletedmom_110 Ben kullanıyorum kullanimi çaydanlıktan daha rahat ve kesinlikle tadını falan bozmuyor yani gayet normal çay markası karaca bu arada
Kvrckmom gulayoz bende Beko 2110 Im diye bir model var kesinlikle çok güzel ama şuan fiyatını görünce şok oldum. Tefal de bakabilirsiniz. Tefal inox çaycı o da güzel.
Evhamlianne92 gulayoz gulayoz Valla ben karacanin #caysever robotea’sini kullaniyorum cok memnunum haznesine ve kettle kismina suyunu koyuyorum kendi kendine de demliyor kafam rahat oneririm
Evhamlianne92 caglanurr Allah Allah cayi kendi demleyen modeli degil mi? Yani ben 3 yil olucak kullaniyorum hic problem yasamadim.
Fmcsa gulayoz Homend konuşan çaycı çelik olanı kullanıyorum çok memnunum kayınvalidemede aldım tavsiye ederim.
Hnd_01 gulayoz ben korkmaz marka çaycı kullanıyorum.hemen demliyor.cok pratik.tadinda da hiçbir fark yok.buhar bölümü de var.kaynadiktan sonra otomatik buhara alıyor.cayin sıcak kalmasını sagliyor