Kardii serapinci yarısından çoğunu çıkardım da bugün ilk defa yedim aklıma takıldı düşük tehlikesine yol açtığını biliyorum ama sayılı resmen
Kardii Meryem34 normalde hiç yemiyorum hamile kalmadan öncede yemezdim sayılı böyle denk geldikçe çıkartıyorum daha
Kardii CansuDemir bitki çaylarını içmiyorum maydonuzu da bugün ilk kez yedim oda denk gelenlerş çıkarttım yine
SevgiIbrahim 30 haftaligim suan hep yedim kahvaltida. Zararli oldugunu da hic soylemediler duymadimda..
Kardii SevgiIbrahim düşüğe yol açıyor dediler söktürücü özelliği olduğu için limon da öyle ama limon yiyorum az az yemeklerde bişey olmadı çok şükür
SevgiIbrahim Kardii limon nar eksisi fln da cok tuketirim amaa icin rahat etmicekse bence yeme kac ay kaldiysa doguma cikar hayatindan bence 😊 bebislerimiz daha onemli 😘
Melissssa Kardii ben mide bulantılarım ve ağzımdaki acı tat yüzünden günde 2 bazen 3 limon yediğim olmuştur Allah a şükürler olsun 14 haftalığım bir problem olmadı
Merveanneoluyor Kardii çok çok fazla yediğimizde vücudun asidik dengesini bozup düşüşe neden olabilir yazıyor nette ama c vitamini açısından da çok faydalı. Ki limon aşeren hamileler napsın😂😂 geçenlerde iki üç arayla bir limonu tuzlayıp yedim valla 😂😂
Hafizeipek Kardii doktorum dedi ki maydanozu yemek başka sapının suyunu kaynatıp içmek başka dedi şimdiye kadar da hep yedim yemeyen de görmedim 🤷
Gizemvencoglu 39. Haftama girmek üzereyim çok severim kahvaltılarda da tükettim başka şeylerin içinde de hiç kısıtlamadım keşke gerçekten fydası olsa da bi an önce doğursam 🤦🏽♀️😂😂 riskiniz varsa sıkıntılı bir gebelikse dikkat edin o kadar onun dışında bu kadar minik şeylere pimpiriklenmeyin derim
detetedmom404 Maydonoz konusunda bende dikkat ediyorum ama lahmacunda pidede falan minik minik oluyor mecbur yiyorsun 2 günde bir yerim o kadarından birşey olmaz
Tosbik Kardii ayy yok anam ben bağıyla yiyordum limonlayip. Salatalara falan hep bol bolda dogradim. Abartiliyor bence.