Gul1903 Kızlar yardım edin ayaklarım çok felaket şişti ödemden patlayacak gibi nasıl rahatlatabilirim 😪
Duygu388 Gul1903 tuzlu suya sok ayaklarını havaya kaldır cnm sallandırma tuzdan ve şekerden uzak dur bn öle yapıyom
kahvesever__ Gul1903 benim ki de çok şişti ayakkabılar artık olmuyor valla çok tuzlu yeme demişti doktor bana
Gul1903 Ipekbebek benimde.hem ellerde hem ayaklarda var sabahları dahada sis oluyor ellerimde parmak uçlarım uyuşuyor hep
Esrasenturk8 Gul1903 soğuk su iyi geliyor bi de ödem azaltan egzersizler var youtubeda onlar da bi nebze
MelekMervertlek Gul1903 ilk hamileligimde çok fazlaydı maalesef doğuma kadar ne yaptıysam geçmedi dogum yaptım 10 gun sonra hepsi birden gitti rahatladim🥰
Gul1903 MelekMervertlek benimde öyleydi ilkinde ama bukadar sismemisti daha iyiydi bu daha da beter 🤣
Saara1401 Gul1903 ödem nasıl yani fazla şişiyor ve kalıyor mu bide olmaması normal mi acaba benim sanki sadece yorulduğum günler oluyor el ve ayaklarım da ama sonra geçiyor gibi bide bastırıp anlıyormuşuz o nasıl oluyor fıkrınız var mi
MelekMervertlek Saara1401 özellikle ayaklar 2 katına çıkıyor resmen ayak bileğine dokununca içine gocuyor o kadar fazla olmuştu Bende bazı hamileliklerde olmuyormuş bence sanslisiniz