fatma123445 Fitil ile doğumun başlatıldı hepinizden dua bekliyorum. Çok zormuş bu sancılar. Lütfen dua edin
Denizvegokyuzu fatma123445 Rabbim kolaylık versin. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi 🤲🏻 Darısı bizlere 🤲🏻☺️
2anneoluyorum fatma123445 doğurdum mu acaba dogurunca yaz Allah yardımcın olsun eğer şuan sancı cekiyorsan 🥰
ebru4567 fatma123445 Allah’ım bı sancida kurtarsın ins bnde yarın 41 haftalık oluyorum yatisim yapılacak ve suni sancı ile başlatılacak bnde herkesten dua istiyorum Allah’ım bütün doğum yapacak annelerimize yardım etsin bir sancida kurtarsın inşallah ❤️
Ef4nan Benimde bugün Nişanim geldi ama beyaz bisydi iki defa geldi alttan çok baskı yapıyor bebek yarin d.r gdicem inşallah doğumum olursa rahatlarım bende çok yoruldum
Gozdgn fatma123445 Allahim bit avazda kurtarsin insallah cok zorluk cekmezsin saglikla bebegini kucağına alırsın 🙏😊🧿🧿
Alshdksb fatma123445 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi avazda kurtul inşallah bende tam 40 oldum gelen yok hala🙁🤔
fatma123445 Doğurdum en kısasından söyleyeyim ki 10 saat sancı çektim açıklık 9 cm oldu ama benim oğlan dünyaya burnu ile gelmek isteyince acil sezeryan oldum o kadar sancıyı boşa çekmiş oldum
sumeyra01 fatma123445 anlayamadım. Burnu ile gelmek istedi derken ? Benimde ilk gebeliğim o yüzden merak ettim