Pammmuk34_65_34 Ceylanakan benimde aynı ara ligin ilk haftasi alicam bebislerimi kucagima rabbim izin verirse
gozdeyagci Ben de Allah nasip ederse 21 aralık görünüyor. Tabi hesaplamaya göre :) bebişimiz karar verecek. Sağlıklı olsun da :)
sayre Benim daha çok yeni gebeliğim ama, 24 aralık görünüyor daha keseyi görmeden paçaları sıvamak istemiyorum :))
Deletedmon099282 sayre benim de 24 Aralık görünüyor:) ama çok heveslenmek istemiyorum, kese görünecek bebek görünecek kalp atışı duyulacak çok yol var daha. 12 haftalık bebeğimi düşürdüm her şey yolunda giderken o yüzden bi süre çok heveslenmemek en doğrusu
damiiss Benimde Allah kısmet ederse 5 Aralık gözüküyor 🤗 tabi bebişimiz ne zaman gelmeyi tercih eder orası ayrı
sinemkiz Att_mine ben olsam Daha acele etmezdim bende henüz hic birsey almadim daha 3 ay gecsin cinsiyeti belli olsun
Demdem08 Bebeğime hamileyim 🙏 Benimde 19 aralık Allah nasip ederse. Rabbim herkese sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin kızlar 🙏❤️
Suleymanova Demdem08 ay ne guzel. Benimde 2ci bebegim. Ve 19 aralik gosteriyor. Sag salim kavusalim bebeklerimize İnȘəALLAH 🤲🏻
gozdeyagci Emire0101 Benim başlangıç 14 şubat olarak son adetim olduğu için hesaplamayı o şekilde yaptık. Şu anda 10+2 :)