yaseminyaldiz size bi sorum olacak bildiğiniz geniş hazneli kahve öğütme özelliği olan bi kahve makinası var mı??
Eylemdog yaseminyaldiz philips ep2231/40 kullanıyorum memnunum. Trendyoldan özelliklerine bakarsınız.
gayeozlem88 Homend coffee break derim o özelliklerde istiyosan bence iyi ofiste kullanıyoruz ortlama 10 12 fincan kapasitesi var
gayeozlem88 yaseminyaldiz Dediğim gibi haznesi geniş öğütme özelliği var bu tarz otomatik öğütücülü makineler kahve çekirdeğini genelde yakıyo ama bu modelde asla yakmıyor kahveyi tadı bozulmuyor kendi ölçeği de var o çok işe yarıyo bi de kahve demlenince sesli olarak haber veriyo o çok hoşuma gidiyo :D
yaseminyaldiz gayeozlem88 benim de hoşuma gitti alcam sanırım bu makineyi tam benlikmiş :) bi bakayım internetten
yaseminyaldiz Eylemdog ay bu güzelmiş ama biraz pahalı geldi bana ya bide ben sadece filtre kahve içebiliyorum sütlü kahve yada diğerleriyle aram çok yok
hasretvarol Bende alıcam ama karar veremiyorum öğütücülü olanlar mı iyi hazır çekilmiş kahve kullanılıyo mu acaba onlarda yoksa çekirdek kullanmak şart mı