Balrengii 3 aylık olduk ben sabirsizlikla bebeğimin hareketlerini hissetmeyi bekliyorum siz ilk ne zman hissettiniz
Zeeynepp tatliiannnee benimkide öyle oluyor ben bağırsak hareketi mi yoksa bebeğim hareketi mi ayırt edemiyorum😅
tatliiannnee efnandogamoms kasıkta şişlik hıssedıor musun ben 22 gundur kasıgımda topandıgını hıssedıorum cok mutlu oluyorum 😂
Mir03 Balrengii 14. Hafta da damar atması gibi hissetmiştim ondan sonra her gün hissederim diye düşünüyordum öyle olmuyormuş bir daha 15 hafta da hissettim şuan 16 haftalığım😄
tatliiannnee efnandogamoms ay ne guzel maşallah minnoşa kendıni hissettirio artık saglıkla kucaklarımıza alalım su gunler cabuk gecsın 🍁🍁
Muallime_97 Ben bebeği sol tarafta hissediyorum yani hep solum ağrıyor ama sağ tarafta seğirme patlama gibi bir şey oldu acaba sağ tarafta mi?
LaRabiss 15-16. Haftalarda hissetmeye başladım karnım çok olmadığı için normalde de dışarıdan da top gibi belli oluyor genelde sağda duruyor🙈
Ruveyda_baskapan Askiletotomsu evet doktora gidesim var ama hep böyle sürekli doktora gidiyorum her kafama takılan bişeyde, paranoyak oldum ya