cgnduru Detaylı ultrasona kaçıncı haftalarda gitmeliyim, Birde ben kontrollere devlette gidiyorum yine kadın doğum randevu alacağım degilmi, birde yorumlarda gördüm devlet hastaneleri detaylı ultrason için ücret aliyormu ?
Perayl cgnduru detaylı ultrason 20 24. haftalar arasında bakılıyor Perinatolojinın bakması daha doğru olur imkanınız varsa özel bir doktora gitmenizi tavsiye ediyorum devlet hastanelerinde ise sıra çok zor bulunuyor muş önceden almanız gerekebilir
cgnduru Perayl bu perinatoloji ye kadın dogummu yonlendiriyor canım yoksa direk randevu aliniyormu hiç bilmiyorum çünkü
Gzm-- 20 24 arasi gidiliyor,ben devlette yaptirdim ucretsiz.doktorum onceden randevusunu aldirdi ama 1 ay oncesinden falan sira oluyor cunku.bi sknti gorurlerse periontologa yonlendirirler.
cgnduru Gzm-- bana kimse öyle bir şey demedi ama ben herhalde 21 22 hafta gibi kadın doğuma randevu alıp gidecegim direk gidince bakmazlarmi
3oglanannesi cgnduru 21 de gittim ben bebek büyünce daha net görünüyor 23 e kadar zamanı var devlet alıyor mu bilmem ama üniversiteye gidiyorum ben orada yok detaylı özelde yaptırdım
Gzm-- cgnduru bilmiyorum hastanenin yogunluguna bagli birsey .belki de bakarlar.ama benim kontrole gittigim doktor dedigim gibi onun randevusunu 1 ay oncesinden olusturdu.cunku kadin dogum doktoru degil baska ultrason bolumu var orda baktilar.sonucunu da doktorum yorumladi.