Selfet06 Merhaba hayırlı akşamlar kızlar benim dişimin dolgusu düştüğü için hava aliyor ve ağrı yapıyor hamileyken dişine dolgu yaptıranlar var mı yaptıranlar varsa bana da bilgi verirmisiniz iğne falan vuruluyor ya acaba vurmadan mi yapıyolar 🙄🙂
Pyrz_07 Selfet06 ben hem kanal hem dolgu yaptırdım ama dolgum geçici doğumdan sonra yapcaklar iğne yapıyorlar ama doktordan kaşeli imzalı kağıt istediler doktorumda sakınca olmadığı için verdi yaptırdım
Sinemmmmm58 Selfet06 31. Haftadayim suan kadin dogumdan onay aldim yaptirmak icin ilk bi disciye gidin yapilacak islemleri ogrenin sonra kadin doguma gidin
Selfet06 Öyle mi geçmiş olsun size bilmiyorum sormak istedim bende hava aliyor benzen ağrısından duramiyorum yarın doktora gideceğim inşallah bakalim
Sinemmmmm58 Selfet06 ben doktor izin vermezse diye ilk gittigimde gecici dolgu koydular igne falan yapmadan suan onunla idare ediyorum.bilerek yaptirmadim acikcasi korktum biraz dogumuma az kaldi zaten eger disim idare ederse dogumdan sonra yaptirmayi dusunuyorum idare etmezse de hemen yaptiririm insallah devlet yapmiyo cunku ozelde cok pahali diyo