BalKaymakk Kızlar 16 gün oldu doğum yapalı ve kırkım çıktıktan sonra ağdaya gitmeyi dusunuyorum ama korkuyorumda dikişlerime birsey olurmu acaba diye dusunceliyim aranizda doğum yapip ne kadar surede ağdaya giden oldu
SelinY BalKaymakk vallah canım bende 1 ay sonra yaklasık gittim hiçbirşey olmadı sadece o dikis olan kücük bölgeye agda sürdürmedim geri kalan heryere yapdırdım ☺️
Aysegull00 BalKaymakk benimde 8 gün sonra kirkim çıkıyor annem yaptırma bi süre dedi ama ağdasız da olmuyor sanırım kırktan hemen sonra bende yaptircam daha önce bu postu bende açtım ama kimse cevap vermemişti
BalKaymakk Sibel3434 Aynen nasıl olcak artık bi sekilde gidilcek mecbur napalım .s.s hani gidenler tecrubelerini yazsa bizide bilgilendirse iyi olcak ama işte
Esa Doktor 40tan sonra hatta biraz daha geç yapabilirsin demişti kaç tane bilmiyorum ama dikislerimin az olduğunu söylemişti ve 20. günde tamamen iyileşmişti
BalKaymakk Aysegull00 Aynen simdi 2.kez doktora kontrole gidicem mecbur yaptirmak zorunda kaliyor insan bi sekilde yaptircam bende 40 ıma 3 gun falan kala umarım bi sıkıntı yasamayız canım