kama_mukhtar İğnenin 14 gununde negativ cıktıysa normal ucuz idrar testi, diger ki günlerde pozitif cikma olasılığı varmidir? Reglime 5 gun var
cgnduru kama_mukhtar maalesef canım sanmam bende 5 TL lik aldım çatlatma iğnesi olduğum dönemde negatif. Hamile olduğumda direk pozitif çıktı inşallah önümüzdeki ay olur ❤
cgnduru kama_mukhtar ben iğneden sonra 12. Günü yapiyordum 1 sene 3 ay sonra hamile kaldım kendiliginden.. 1 seneden önce 3 kere catlatma ignesi vurdum 4 kere femera kullandim hiç olmadı bende vazgeçtim korona oldum ilac kullandım vs ara verdim. 5 buçuk ay sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Olmasada hemen kafama takma bir şekilde gecte olsa oluyor nasip her şey.. senin ne zamandır olmuyor
kama_mukhtar cgnduru 1 yildır olmuyor, cok sağol boyle guzel şeyler yazman cok hoş, bugun yine test yaptim pozitif cikti hemen. Kan testi vermeye gitdim sonuçlari bekliyorum, hiç inanasim yox ama dun negativken bugun nasil hemen 2 cizgi cikar test bozuktur
Ozlemsarap Benim igneden 9 gun sonra negatif cikti 2 kere yaptim adete daha sonra 5 gun kala test daha yaptm normal test cooook silik ikinci cizgi gordum bir sonra ki gun kan verdim 29.41 di kanda yanisi gec dollenme olabilir adetini bekle bence
kama_mukhtar Ozlemsarap kan verdim. Çatlatma ignesinin 15 gunundeyim regle 3 gun var Cevaplari bekliyorum
kama_mukhtar Ozlemsarap regke 5 gun kala testin pozitif cikti oglemi? Catkatma ignesinden kac gun sonra oluyordu
Ozlemsarap 13 yada 14. Gun olmasi lazim yani 2 3 gun arayla ilk negatif gorup sonra cok silik bi pozitif gordum
Ayserose1001 Ozlemsarap ay benim de 11. Gün negaitfti bugün 15. Gün inşallah benim için de sonuç aynı olur canım