Deletedmom_33 Gulcansckn Tüp bebekle 3 aylık olmak üzere oğlum var. Ödüm kopuyor kendiliğinden hamile kalırsam diye. 4.diyorsunuz 😅
Ozgeliz Gulcansckn evet oğlumla kızımın arası çok yakın ikinci tamamen kaza oldu 😊 Oğlum 8 aylıktı emziriyordum kızıma hamile kalmışım 😊 Fransa’da yaşıyorum eşimin ailesinin hepsi burda ama benim ailem Türkiye’de o yüzden zor büyüttüm tama rahatladım derken 3. yolda
Gulcansckn Ozgeliz bende kızım 8 aylıkken oğluma hamile kalmıştım plansız, oğlum doğdu o 8 aylıkken şimdi ki kızıma hamile kalmıştım 😂😂 bu çocuklar 8 aylıkken bişeyler oluyor anlamadım 😂😂😂 valla bende tek başıma bakıyorum hepsine.
Ozgeliz Gulcansckn aynen 8 aylık olunca risk bize demek ki 😊 Allahım sizede banada kolaylık versin 🤲🏻
Merel Gulcansckn Sanirim ben 😂 Ilk gebelim kızım da 2021 Nisan doğumlu ( Planlı) Ikinci gebelim Eylül 2022 de olacak ins ( Planlanmadı )
Ozgerenali Bende acaba benim gibi arka arkaya doğuran varmı diyordum 🤦benimde ilk oğlum ocak 2019 ikinci oğlum Ağustos 2020 şuan 10 haftalık hamileyim. ilk ikisi normal doğum baglatmayi düşünüyorum korunmayi basaramıyoruz ☹️
Gulcansckn Ozgerenali ben sezaryen olmak istemediğim için eşim kendini kısırlaştıracak. Şu lahusalığı bi atlatayım randevu alıcaz doktordan 😅