Ekimucizesi ozdenarda ben çokkk yıllar önce çok meşhur ilişki uzmanlarından yardım aldım mesela...hem de hayatımda kimse yokken aldım bu yardımı.çok faydalı bilgiler.belki burda yeterli olmasa da elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.mutlu oluyorum.burda kimseyi de yanlış yönlendirmiyoruz kanananı öldür kocanı döv diye🤣sadece kadınlar birbirine anlattıkça paylaştıkça güçlenir buna eminin bu yüZden de elimden geleni yaparım.hamileyken ne yiyeceğimi google a yazıp da bulabilirim ama aynı dönemlerde aynı duyguları yaşamış insanları bulamam.ne yazıkki farkedemiyorlar bunu
Ekimucizesi Burcum evet dediğiniz doğru ama inanın bence işgi çekmediği için.dert anlatanlar cahil gibi gösterilmeye çalışılsa da demekki ilgi çekiyor konu.sağlık konuları arada kaynamıyor bence kesinlikle.şahsen ben sağlık konularının çoğuna girip geri çıkıyorum.belki çoğunluk benim gibi yapıyordur bu yüzden alta düşüyordur
Burcum Ekimucizesi buradaki kadınların eminim çoğu çalışmıyorlar ve evlerinde sıkılıyorlar. Sohbet edecekte iki insan arıyorlar. Ben derdimi en yakın arkadaşıma açarım ama herkesin güvenecek yakınları olmayabilir. O nedenle dertleşmekten de doğal bir durum göremiyorum. Şuan bu konuların açılması çok boş çünkü altında yine kayınvalide, görümce konuları açılıyor. Bolu boşuna insanlar gerildiğiyle kalıyor.
FatmaSalamBayram hellobebekcan Gizemcim ANLAMAYACAKLAR. Öz türkçe yazacaksın ama anlaşılmayacaksın. Lütfen cevap verme. Bak şimdi bana nasıl saldıracaklar. Bundan besleniyorlar çünkü. Reel yaşantılarında bir cok seyden eksik kalmış topluluk burda birbirinin sırtını sıvazlıyor. Seda sayan stüdyosunun tribününe döndü çünkü. Biz saha dışıyız
ozdenarda FatmaSalamBayram nasl bir hayal gucu varki sana yada nasl bir ileri gorus benm gercek yasamimi biliyosun da bana ordn vuruyosum acaba bende bunu anlamiyrm birbirinize kavustnz ne guzel oldu en azndn ayni beyinde iki kisi oldunuz
hellobebekcan FatmaSalamBayram anlamayacaklarını anladığım an bıraktım Fatma’cım 😂 biz gidip başka başlıklarda buluşalım buraları kirlettiler zira 😏
FatmaSalamBayram ozdenarda Size yazmak isteseydim sizi eriket ederdim. Sizi tanımıyorum. Yazdıklarınızı okumadım. Sizin neye alınmış oldugunuza anlam veremedim? Ayrıca biz iki beyin değiliz yeterince kalabalığız
ozdenarda FatmaSalamBayram ben burda bana ters gelen seyleri soyledim arkadasa ama ne hikmetse herkeste agznda sakiz gibi iki laftan biri yok senn seviyene dusumem yok zeka seviyesi anlama kapasitesi anlamıyorum burda iki yorumda kmse kmsenn anlamasini zekasini tespit edemez o yuzden boyle bir yorumda bulundum bunuda konu sahibi acik ve net bi sekilde uzerine alinabilir
hellobebekcan ozdenarda sana cevap vermedim,yazdıklarını ciddiye almadım hala ne bu hazımsızlık? Kendi bilmezlik? Bir sus yahu sus. Eline telefon alan kendine herşeyi hak sanıyor,başta sen. Artık gerçekten sıkıldım beni etiket yapma görmek istemiyorum baydın.
ozdenarda ben herkes benim görüşümde olsun yok bemle ayni goruste olmayanda anlama kitligi var tarznda hic bi zaman asalayici knusmdm farkli dusuncelerede kişiliklerede saygim var gayet edepli bir sekilde konusabilme yetenegimde var cok sukur deminde burda dger bir arkadasmla ne kdr guzel konuyu kapatabildik tek istenen sey herkes birbirine saygi duymasi bska hc brsey degl ayni duzeyde ayni sartlarda ayni kisiliklerde yasamiyo olabiliriz ama birbirimize saygi duymak zorundayz
ozdenarda hellobebekcan dikkatini cekerim etiket yapmadim cok meraklı degilsen fikirlere acik degilsen giripte kontrol etme yazip yazmadigmi hala saygimi sürdürüyorum en bastan beri kmseyo kırmadım agir knusmadm artk yter bencede knuyu kapatmaya calisip insanlarin birbirine saygı duymasi gerektiğini düzgün bir dille yazarken hala boyle asagilamalara gelemem ben
Mommieess İnanılır gibi değil üç beş kişi hala aynı tartışmaları yapıyorlar. Hiç mi işleri güçleri yok anlamıyorum. Hele ki bazı yorumlar gördüm küfür içerikli. Şaşırdım kaldım. Ayıp.. bu insanlar zaten bilinçli olsaydı böyle forumlarda başkalarından medet ummazlardı. Gülüp geçin arkadaşlar.