ilaydaC Kızlar reglime son 3 gün. 2 tane test aldım eczaneden. Eşimle beraber aldık. Tutturdu birini yap diye. Negatif olduğuna nedense eminimm. Pozitifse de daha erken sankii ama nolur bana Bi dur deyinnnn 😂😂🙈🙈
hunilimom ilaydaC artık şansına 😂 ilk kızıma 4 gün kala kop koyu çizgiyle öğrendim 2. Kızıma 3 gün kala yaptım negatif 3 gün geçince aşırı silik bir çizgiyle öğrendim
ilaydaC hunilimom superstar_00 aydangn Sağolun kızlar ben beni durdurun dedim iyice gaza getirdiniz 😂😂😂😂 Şu başımdaki de hadi yap geldi diyor susmuyor çıldırcammmm 😂😂 Duphaston kullandım bu ay o yüzden minicik Bi umut var ama bilemiyorum
ilaydaC hunilimom Yumurtlamam 25 yada 26ydı. O zaman daha 9 10 gün geçmiş oluyo yumurtlamadan.. Çıkar mı kii
hunilimom ilaydaC her kadının yumurtlama günü farklı o telefon uygulamaları İLE bazen tutmuyor ki benim tutmuyordu ben akıntımdan anlıyordum yumurtlama günümü
Zanaservan ilaydaC 🤲🏻🤲🏻Hadi yaaa allaaahhhh inşallah pozitif çıkar inşallah bu mübarek ayda duy sesimiziii allahımmmm 🥰🥰
Zeyzeyp ilaydaC ilk oğluma adetime 4 gün varken çıkmıştı net cnm ikinci gebeliğimde adetimden 5 gün sonra yaptım silik çıktı ikinci geç döllenmeydi cnm
ilaydaC bbaskan Bende regl bekliyorum takvim 2 gün gösteriyor. Adet olursam babada hormon bakılacak. Bugün test yaptım öylesine negatif çıktı