Gorkemm mammaaa33 beeen 16 da kız dediler 21 de detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrendik kordonu bacak arasına almış göstermiyormuş meğerse 😂 doktor hatta kordonu bıraksın diye baya uğraşmıştı
zamloss123 mammaaa33 15 haftada yüzde yüz erkek dendi 2 gün önce başka doktor kız dedi şoktayım yarın başka doktora gitcem
Rumeysa_Taylann52 18+1 haftalık gebeyim bebeğim arkasına dönük bağdaş kurmuş kız olabilir dediler netlik bir şey yok değişen varsa doktorun yanılması 😉
neslihann7 Yalvarmıştımda doktorum 5. aydan önce söylemedi bana ilk sefer kız hissetmiş sonra erkek olduğu netleşti iyiki erken davranmamışım dedi😂
zamloss123 mammaaa33 28 e kadar erkek demediler canım 15 de yüzde yüz dedi bende tekrar sormadım kontrollerde. Değiştiğini felan okuyunca sordum başka doktor da kız dedi ultrason fotoğrafı vardı ama belli olmuyor doktor da anlık gördüm demişti
haklisinesracim Benim karnıma vura vura bacağını açsın diye baya uğraştı doktor ama zar zor açtı sonra pipi gördüm dedi. Ben pipiye benzetemedim detayliyi bekliyorum cinsiyeti herkese söylemek için.
Ersibneh mammaaa33 18 hastalıkken net oipi gördük erkek dediler 23 te kız dediler pipi yok oldı agahahah
zehraaaktas mammaaa33 ay benim de 19. haftada yüzde 70 80 kız dedi ama sürpriz yapabilir kesin konuşamıyorum dedi çarşamba günü yani 22 haftalıkken detaylı ultrasonumuz var değişir mi sizce doktor yanılmış mıdır
zehraaaktas mammaaa33 soranlara diyorum zaten sürpriz yapabilirmiş diye alışveriş de yapamadık 2 takım aldık onlar da ikisine de gidecek şekilde cinsiyeti bilmeyince bişey de alamıyorsun çok sinir bozucu 😑