EMFE Kızlar sabahtan beri sol kasığımda bi ağrı var 21 haftalık hamileyim.yurudukce kımıldadıkça ağrı yapiyo sebebini bilen varmi
cemilev EMFE Bende doktoruma sormuştum canim bebek büyüdükçe baskı yaptığından dolayı agri okurmuş canim ben suan 27 haftalığım hala var ve agri arttı Bir başka inanışta erkek genelde sol kaşıkta agri yapar diyorlar canim
deletedmom6295 EMFE 21 haftadan beri bende de var enfeksiyon olabilir dedi doktorum idrar tahlili yaptırdım az lökosit çıktı su içmemi söyledi kurbağa gibi su içiyorum daha nasıl su içeceğim bilmiyorum
Brlgry EMFE benimde sol kasığımda ağrım var idrar yolu iltihapından olabilir antibiyotik kullanıyorum şuan 🤦🏼♀️
Evremada EMFE o agri bende 1.5 haftadir var 22haftaligim yuruyus icin disari cikamiyorum evin icinde bile topalliyorum artik spor,yuruyuste sart ama ne yapcgimi sasirdim.yarin dr randevm var
cemilev EMFE Ayy masallah Allah bağışlasın canin benim kuzum da erkek 😁 erkekler biraz yapısı gereği kızlardan daha kasli okurlarmış ilerleyen zamanlarda gorucen canim kaburgalarında baskılar baslicak ama İnan hepsi cok güzel duygular korkma kasik agrisindan
EMFE deletedmom6295 ben hamile kalmadan önce günde 1 bardak anca şu içiyodum sonra mecbur farklı yöntemler denedim.taze nane limon veya çilek atıp 1 gün dolapta bekletip içtim hep
Aysel_mslmv deletedmom6295 bende de aynen oylr yani ondan agrilar oluyormu???14 haftamdayim dahA(( cok korkuyorum yaa. Dusuk falan tejlikesi varmi?
Nurdan61 Benim de sağ kasığımda ağrı var bir de şişlik oluştu bunun hakkında bir fikriniz var mı acaba
Brlgry Aysel_mslmv çoğu hamile bayanın başına geliyor bu bir dönem bol su için ilerlerse sonra ilaç verir doktorunuz böbreklere sıçrayabiliyor o zaman daha kötü bol bol su için