3oglanannesi EcitaH çok yeni hamile siniz doğal yolla çok seçenek yok toz fitil verir dr anca öyle geçer ilk 3 ayı bitirmeden bitki takviyesi tavsiye etmiyor dr lar
EcitaH Yani şuan o yok . Nerden bulabilirim onu da bilmiyorum. Mevsimi değil😔çok fenayım oruç tutuyorum son saatlerde acayip yanma ve sızı oluyor .
EcitaH Doktorum antibiyotik öneriyor . İşin ehli tabi en iyisini bilir ama ne bileyim içim hiç istemiyor antibiyotik . Tavsiyelerinizi deneyeceğim
Htcnal EcitaH Antibiyotik oneriyorsa alın ,ilerliyor cunku .Ilerledikce önünü almak da zorlasiyor .Enfeksiyonun kendisi antibiyotikten daha cok zarar veriyor bebege maalesef .Dusuk doz antibiyotik yaziliyor zaten .Doktorunuza guvenin .Cok gecmis olsun .
BMelek EcitaH ilk uc ay bitkisel birsey onermiyor doktorlar rahim kasilmasina neden oluyor en iyisi tek doz suda eritilen sase gece yatmadan once iciyorsun. Bol bol su tuketirseniz gecer. Benimde cikmisti uc gun sonra tekrar tahlil verdigimde gecmisti sadece bol bol su ictim. Lutfen doktora sormadan birsey icmeyin icmis olan kisi bir sorun yasamamistir ama size ya etki yapabilir ki antibiyotik icmek zorunda kalirsanizda bir yan etkisi yok zaten. Suan bebek daha tutunma asamasinda riske atmayin
Minikanne123 Renginveannesi_ sana da çok geçmiş olsun canım bol su iç yine de ben ilk toz antibiyotik kullandım geçmedi aonra kızılcık suyunu içmeye başladım doktorun daha iyi bilir tabii 🌸😌
drytcvkarsln EcitaH bence kızılcık vs tarZı seyler içmeyın haftanız küçük kan sulanıp dusuk yaptırır bazı bıtkılet dikkat edın.. suyunuzaa sirke katın sabahları 1 tatlı kaşığı elma sirkesi… banyo son suyunda sirkeli su ile alt bölge yıkanıp taretlenebilrsiniz.. birde süzme yoğurt iyi geliyormuş