Kubgkm Normal doğum sancısıyla tüp filmi ağrısının arasında ne kadar fark var tüp filmi çekilip çok ağrı sancı çekenler, normal doğum yapanlar var mı arkadaşlar ikisinin ağrısını bilenler yazabilir mi ?
Gorkeminannesi Kubgkm alakasi yok rahim filmi adet ağrısına benziyo ama hafif derecede oyle cok şiddetli degil normal doğum sancısı bambaşka tabii ki…
Emedko Kubgkm ikisinin ağrısının birbiriyle uzaktan yakından alakası yok cnm . Film ağrısı adet sancısı gibi ilacı rahme verirken saniyeler süren bir ağrı. Doğum ise bambaşka cnm
Kubgkm Gorkeminannesi ben çok şiddetli yaşadım adet sancılarımda şiddetli olur ama rahim filmim çok çok şiddetliydi filmden 1 saat sonra dindi ağrılarım
Kubgkm Emedko ben çok şiddetli yaşadım adet sancılarımda şiddetli olur ama rahim filmim çok çok şiddetliydi filmden 1 saat sonra dindi ağrılarım
Gorkeminannesi Kubgkm acı eşiğiniz cok dusuk olabilir ya da niye böyle oldu ki acaba işlem herkeste aynı cunku elden ele farkediyo mu bilemiyorum devlette biraz ağrılı geçtiğini duymuştum ben ozelde yaptırdım rahat geçti işlem sirasi dışında bi agrim olmadi kiminin kanaması oluyomus hafif bende kanama da olmadi
Emedko Kubgkm belki acıya dayanamıyor olabilirsin cnm . Herkes aynı şekilde hissetmez acıyı. Ama ben de hiç acı olmadı. Çok hafif bi acı oldu anlık o kadar .
Kubgkm Gorkeminannesi bende özelde yaptırdım rahmimde perde varmış onu açtı doktor kanamam çok oldu sonra 5 gün daha kanamam oldu tüplerimde açıktı ama ilaç verirkende çok çok acı çektim normalde adet sancılarım da şiddetli oluyor makatıma bile ağrı vuruyordu tüp filminden sonra hafifledi adet sancılarım. Tüp filminde bu kadar ağrıya katlandıysam normal doğum nasıl acaba diye düşünüp duruyorum