MucizeAnnesiiH 11 haftalık hamileyim mide bulantilarimdan zaten muzdaripken şimdide gaz ve kabızlık başladı karnımın içindeki sancıdan hareket bile edemiyorum ne iyi geliyor kızlar dayanamiyorum
bebegim42_ MucizeAnnesiiH bende aynıyım bugün 11 oldum kabızlık berbat durumdayım bulantı desen berbat sadece elma yiyorum kenarda bekleyim bari
bsraoztrk2 MucizeAnnesiiH Bir tarif görmüştüm 3 kuru eriği bir gece suda bekletip ertesi gün onun suyunu içince hamilelikte kabız sorununa iyi geliyormuş denemedim ama belki size faydası olur .
_prenses_annesi MucizeAnnesiiH canım ben 21 haftalığım ve. Hala. Gaz ve kabızlık. Problemi hala var. Ve günde 1 bardak kayısılı meyve suyu içiyorum. Ve kuru Kays’ı. Yiyorum. Onun bana bayabi faydası oluyor. Dene derim bence
MucizeAnnesiiH bebegim42_ ben bir avuç kayısı yedim yalnız dikkat et bir saat sonrasında ishal yaptı ama rahatlatti birazda yürüyüş yaparsan açılıyorsun benim mide bulantima ılık sudan az sıcak duş alıyorum iyi geliyor sanki
Sedaaa95 hkk-71 bilmiyordum gerçekten sağol öğrenmiş oldum 😊 bende yulaf yapınca üstüne döküyordum normalde hamilelikten sonra yapmamıştım öğrendiğim iyi oldu
Ponyo MucizeAnnesiiH o haftalarda ben de öyleydim. Sabahları aç karnına kuru kayısı kuru incir yiyin ve bol ev yoğurdu tüketin. Faydası oluyor. Gaz için de hareket biraz yürümek fln rahatlatıyor..