Aymilanin_kardesi Kızlar mesela 40 a kadar bekletiyorlar mi ? Beklesek ? 39 da alalım dedim bir iki gün den birşey olmaz dediler ne bilim ya erken gibi mi geldi gerçi günümüz belli 🙈 ben kaciyrium Galiba… Fikirlerinizi alayım … Sizle kaç haftalıkken aldirdiniz ?
Ozlemdiril Aymilanin_kardesi benımde ayın 11 inde 38 haftalık oluyorum doktorum alalım dedi ben dedim cuma gunu 38+3 de alalım dedim eşim hafta sonu yanımızda olsun diye bakarız dedi ama büyük ihtimal öyle olcak babalık iznini annemgil gittikden sonra kullanmayı dusunuyoruz senin bebegin kaç kilo canım kilosu iyiyse zaten doktor pek bekleme taraftarı olmuyor sancı gelmesin su vs gelmesin daha kolay olsun dıye
Lavinia21 Aymilanin_kardesi genelde 38 de alıyorlar özellikle 2. Sezaryen ise. Benim gittiğim hastane 39 da alıyormuş bende şaşırdım çok geç gibi geldi
Rengarenkk Aymilanin_kardesi henüz gün almadım ama 39. Haftaya kadar bekliyorum demişti doktorum. Duruma göre daha erkende olabilir. Gönlüm 39dan yana 🥲
Hicoo Lavinia21 benim gittiğim hastanede 39 da alıyoruz dedi ikinci sezeryan banada geç geldi benim ilk kızım 37+3 de doğdu sezeryanla şu an 38+4 uz yarın kontrole çağırdı bakalim gün verecek heralde
Aymilanin_kardesi Rengarenkk bende 39 olmuş oluyorum galiba 38+5 olmuş oluyor ☺️ şuan 37+3 uz en son ultrason da 38+2 uyumluydu
Aymilanin_kardesi Cemrreedemirci ya kuzum ne bilim bak az önce post okudum 38 de doğum yapmış kuveze alınmış 😔 kendi kendimi stres yapıyorum Galiba
Lavinia21 Hicoo ilk olsa neyse de 2. De Dikiş açılma riski olduğu için 39. Hafta bana geç geliyor. İnşallah daha erken bir tarihe verirler
Cemrreedemirci Aymilanin_kardesi ama neden kuveze girdiği önemli 40 haftalık doğup enfeksiyon yüzünden yatan da var başka doğuştan sorunlar yüzünden yatan da var normal şartlarda 37 ve sonrası kuveze ve yoğun bakıma gerek kalmadan anneyle taburcu oluyor.
Rengarenkk Aymilanin_kardesi evet 39 sayılır 2-3 günün lafı olmaz😅 sağlıkla doğsun inş. Benim 35+4, tansiyon sorunum var inş 38i görürüm bende
miniktirtilim Aymilanin_kardesi evet 1-2 günün lafi olmaz :) Benim ilkinde hatta 39+5de dogum yaptim sata gore ama ultrasona gore 40+2 çıkıyordu Doktor ultrasona gore 2-3 gün gerideyse tam 39u bekleriz ama ileri gelirse bekletmem dedi