Dlnilgn09 Arkadaslar tiroid ilacı kullanıyorum sabahları aç karnına demir ilacını nasıl almalıyım onuda aç karnına içmem gerekiyormus ama ikisi birbirini etkileşimini dşürdüğü için demir ilacını nasıl alacagımı blmiyorum
Polenpolen52 Dlnilgn09 aynen bende oyle sabah ıcersem demiri, ondan bir saat sonra ıcıyorum onuda , yani sabah çok erken troid bir bırbucuk saat sonra demiri, yoksa unutursam demırı gece ıcıyorum
baby22_ Dlnilgn09 endokrinoloji profesörüm özellikle uyardı. Tiroid ilacı kullananların gece aşması lazım demir ilacını diye. Tiroid ilacı ile yakın saatlerde alınırsa tiroid hormonunun emilimini çok azaltıyormuş. Bebeği etkiler dedi. Geceye çevirdi demiri. Böylece sabah aldığımda yaşadığım bulantıları da yaşamıyorum o sürede uykuda olduğum için.
sedefkaya1 Tiroit ilacını sabah demir ilacını gece içiyorum ikisinin arasında en az 4 saat olması gerekiyor demişti doktor
Rengarenkk Troidi sabah aç içiyorum, demiride akşam yemeğinden önce veya yemekten iki saat sonra. Bulantı sorunum olduğu için böyle önermişti doktorm. Dlnilgn09