Jrkcmno Kızlar doğum yapanlar ve bilgisi olanlar için soruyorum nişan geldikten ne kadar süre sonra doğum yaptınız paylaşır mısınız?
Sgnn Jrkcmno bende yeni doktoruma sordum. Nişanı farketmeye bilirsin dedi. Nişan geldikten 1 saat sonrada suyun gelebilir 1 hafta sonra da dedi. Kişiden kişiye değişiyormuş
duygu_ozgenc Jrkcmno bende burda bekleyim ikinci hamileliligim ilkinde bi kac gun onceden de gelmisti kontrole gitmistim o gunde geldi sonrasinda suyum gelmisti yatis yapilmisti simdi 40 haftadayim nisanim geldi bakalim bu nasil olucak
SeherEyAs Jrkcmno 2 çocuğumda da nişanım geldikten sonra 10 saat sonra sancım gemeye başladı oğlum da sabah doğum yaptım kızımda da gece yarısı doğum yaptım🥰
Jrkcmno Sgnn tedbir almak amaçlı sordum ama evet baya değişkenlik gösteriyormuş çok heyecanlıyım hem sağlıklı olsun hemde bir an evvel gelsin istiyorum 🥰
Jrkcmno duygu_ozgenc demek ki değişkenlik gösteriyor benim ilk gebeliğim olduğu için biraz bilgisizim☺️
Jrkcmno muzeyyenumar8 bende ilk olduğu için çok heyecanlıyım akıntılarımı inceler oldum suyum mu nişan mı diye 😁
muzeyyenumar8 Jrkcmno suyun geldiği zaman tutamazsın zaten onu ordan anlayabilirsiniz nişan ise lekelenme gibi olur ya kahverengi ya kırmızı olur sağlıklı doğumlar dilerim
Hello08 Benimde bu sabah geldi nişanım gitsem mi beklesem mi bilemedim bebegin hareketletine odaklandım simdilik ilk gebelik ve ne yapcagımı bilmiyorum hastaneye gidip bekletirler kesin diyorum
Aseltos9 Hello08 sancınız vs yoksa gitmenize gerek yok sancınız varsa suyunuz gelirse hemen gidin ama nişandan sonra 1 günde doğuran da var 2 hafta sonra da
Jrkcmno karpuzlum rahmin ağzını tıkayan bi tıkaç gibi düşünün bebeği koruyor doğum zamanı yaklaşıncada o sümüksü yapı düşüveriyor. Kişiye göre rengi değişik oluyo sarı kahve pembe gibi..