Denizvegokyuzu atak13 2 dozuda yaptırdım herhangi bi yan etkisi olmadı hem senin hem bebişin saglihi için önemli ☺️ 2.dozdan 6 ay sonrada yani doğumdan sonra 3.dozuda olmak gerekiyormuş 👍🏻
ebru2871 atak13 canım ben 2 dozu da oldum ikincide sürekli kolonya ile iğne vurulan yere masaj yaptım ilk aşı 10 boyunca kolumu kaldıramamıştım ikincide kolonya ve masajla hiç ağrı çekmedim aşıyı vuran hemşirenin tavsiyesiyle
kuzeymomss atak13 doktorum tek doz yeterli ama istiyorsan ol demişti ben olmadım sağlık ocağında ki doktorda istemiyorsan tek doz yeterli dedi çok ağrılı geçti üstüne yatamadım kolumun 1 hafta bende tercih etmedim
181019 atak13 ilkinde agrısı çok oluyor ama sonrası o kadar olmuyor 4 doz yapıldı bana hiç birsey his etmeıdm bile
poyrazinannesi1 Benim doktorum 28. haftadan sonra tek doz tetenoz aşısı yaptırın, yeterli dedi. Ben de öyle yaptım.
Nur-01-35 ebru2871 181019 Mysaa kızlar bir şey soracağım yarın tetanoz 2 için sağlık ocağına gideceğim. Gelmişken şeker yüklemesine yapalım dediler aynı gün bir şey olmazmi
atak13 kuzeymomss tek dozu 23 haftada vurdum yani ikinciyi olmiyim ya ne olacak sanki 1 tane olduk sonuçta
Nur-01-35 Deletedmom_110 aynen orda yapıyorlar beni telefonla arayip çağırdılar eczaneden 50 gr glikoz al sabah 8 de gel dediler
kuzeymomss atak13 valla tercih sizin ama dediğim gibi ben olmadım hem sağlık ocağı hemde özelde ki doktorum gerek görmedi