Tubamommy Kızlar memleketen annemgil büyük kızımın küçüklerini gönderecekler Yenidoğack olan bebek için ben kendim çuvala yerleştirmiştim zaten bir çuval dolusu ne kadar tutar sizce daha önce hiç öle bişe gelmedi göndermedm de
Deniz2961 Tubamommy uygulma ustundemi gondersnz ne bilim daha uygun olur belki bı sorsun fytni ama artık herşey o kdr pahalı ki
Aseltos9 Tubamommy çok yüksek tutuyor dolap uygulamasından hesap açıp ürünleri yükleyin 18₺ye koyun karşı taraf satın alsın 🥰
Tubamommy Aseltos9 dolap uyulmasından bir çuval kıyafeti koyduk ya mesala ablam kaç TL fiyat yazması gerekiyor ben o şekilde alsam 40 tl yeterli olur mu
Seymacoban Canım eşim PTT kargo personeli ona sordum ağırlık boy ve genişliğine göre değişiyormuş . Sistem hesapliyormus onu malesef
Fatmaugurdoku Tubamommy geçen gün kardeşim İstanbul’dan bilecige 17 kiloyu 75 e gönderdim dedi kaç kilodur tahmini acaba
Fatos91 Tubamommy kaç kilo tartsın ailen sonra kargoyu ara sor bi fiyat söylerler sanki fakat çok tutabilir en iisi otobüs olur sanki
Aseltos9 Tubamommy yok orda kargo fiyatları sabit siz ürünü 18₺ye satıp satıcı ödemeli kargo yapacaksınız