_aren Misssitare bende rüyamda doğum yaptığımı ve bir kızım olduğunu gördüm, onu emziriyordum ama henüz cinsiyet öğrenemedik. 15. Hafta 18 nisanda öğrenicem inşallah.
hemsiree Misssitare rüyalarımda hep erkek görüyorum henüz 11 haftalığız cinsiyet belli değil ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda hiç fark etmez
Eminecak Hamile olduğumu öğrendiğimde erkek bebeğim olduğunu onu yıkadığımı görmüştüm. Oglum olucak hayırlısı ile 28 hafta 🥰
twinboymama kız’ı çok istiyor çok bekliyordum rüyamda erkek bebek gördüm, ikizlerimin ikisi de erkek (doktoruma göre😬)
55-61-92 Bnde erkek bebek gördüm emziryordum cok kilolu bi bebekti bembeyaz🥰 13 +3 deyiz iki doktra gittik ikiside erkek dedi belki değişir die şu anlık hiç bi hazırlık yapmadık ama babası oglum die seviyr bakalım allah büyük nasip 🤲🏻❣️😘
Gizemalparslan Cinsiyeti öğrenmeye gitmeden 1 gece önce oğlum oluyordu rüyamda , eşime dedim ki bu bebek kesin erkek bak gör , doğru çıktı . Ki ben bilinç altımı kız bebek istiyorum diye o kadar da doldurmuştum 🙈 sağlıkla gelsin hepsi ♥️
Demhat Daha hamile olduğumu bilmeden rüyamda hamileydim ablam mavi külot giydirdi pembeyi çıkarttırıp. O günden beri erkek diye hisseediyordum. Başak bi gün rüyamda eşime kızımız olacak dedim. Eşim daha evlenmeden erkek çocuğumuz olduğunu görmüştü. Hamileyken de erkek çocuk gördü. Ama bir gün pembe kumaşlar görmüş rüyasında sabah herhalde kızımız olacak dedi. Sonuç erkek😅
Demhat Misssitare bence anne hissediyor ne olduğunu. Ben en başından eller hissettim. Doktor kız dediginde bile inanamadım yani o derece
Hatice_gzr2505 Misssitare ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek bebek gördüm zaten de istiyordum erkek olsun diye ve oğlum olacak 😊 anneler hisseder
Limonzeytin Misssitare Bende hep erkek bebek görüyodum kucağıma verilirken ama naspse kızım olacak hep baştan beri kız diye hiasediyodm gönlme görw olacak hayrlsyla 😍 benim ruyalarmz tersi çıktı normaldede tersi çıkar zaten😁 yinede 2hfta snra detaylıya giricem bekliyorm alşverişe ona görw başlıycam 🙃
Lylaars Misssitare ben hamile iken gördün elimde bir erkek bebek vardı Allah izin verir se simdi de cinsiyeti erkek )))
35lavanta Misssitare Ben kızımda görmüştüm hatta kucağımda bembeyaz pamuk gibi kırmızı dudaklı pembe yanaklı bir kız vardı cidden kızım öyle doğdu bembeyazdı dudakları büyük kırmızı pembe yanaklı ❤️ Bu hamileliğimdede kucağımda yine bembeyaz saçlı yine kırmızı dudaklı bir oğlan çocuğu vardı hatta doğdu tarttılar 2980 kilosu çıkmıştı hiç unutmam bakalım merakla bekliyorum şimdi oğlumu 😂😂😂😂😂
35lavanta Lylaars Amin kuzum hepimiz inşallahh ❤️ Evet bende çok etkilenmiştim ozaman şimdi yine merakla bekliyorum