Esraaa3435 Hayırlı ramazanlar kızlar Ben 2 gün önce gebelik testi yaptım çıkmadı o testi atmadim dolabima biraktim bugün sabah baktim 2.ci çizgi net görünüyor sizce varmidir gebelik
Denizpyraz Esraaa3435 beb test yapmıştım mesela negatif di akşam olmuştu hala negatif ti. Bende ikinci xizgi varsa bebekte vardır.
hemsiree Esraaa3435 kuruma çizgisidir o. 5-10 dk geçtikten sonra çıkan sonuç yanlıştır ama tekrarlayın şüpheleniyorsanız
Aalleeyynnaa 5 dk geçince bozuluyor test ama emin olmak için 2 gün sonra tekrar yapın yada kan vererek öğrebilirsiniz
Escobar Esraaa3435 korkutmak istemem ama iki çizgi net galiba hamile olabilirsin testini tekrarla korkunun ecele faydası yok
Limonzeytin Esraaa3435 5dk içinde silikte olsa pembemsi çıkması lazım üstünden zaman geçnce çıkan çizgi kuruma çzgisi olablr yeniden test yapın ilk idrarla ve erken testlerden
Simayimmmmm Esraaa3435 evet canım çünkü bendede aynısı oldu su döktüm teste çizgi gitmedi şimdi hamileyim 🌸
Nisa_yvs Ben adetten bir hafta önce yapmıştım çıkmadi misafirliğe gittim geldiğimde baktım silik çizgi oluşmuştu şuan 28 haftalığız😆