Burcuyildirim23 Merhaba 19+5 hamileyim doktor detayli ultasyonu 24. Hafataya kadar yaptirabilirsin dedi yaptiran varmi varsa ne zaman yaptirdiniz 😊
deletedmom209 Burcuyildirim23 kesinlikle aksatma ihmal etme bence en önemlisi detaylı ultrason ben 24. Haftamda yaptırdım yani oğlanın daha iyi şekilde gelişmesini bekledim son günler yaptırdım yani ama benim tercihim bu tabiki bu arada ultrasyon değil ultrason
Tugbaa34 Bende bugün görüştüm 22.haftanda ol dedı szler nerde yaptrcaksnz? Bna özel bı doktorun muayenesi var doktorum oraya yönlendirdi bugün aradım 350 tl dedı..bezmıalemde 240mış ama perınatalog yapması lazımmış bezmıalemdeki öylemıdır 👀 bilen var mı🙃
deletedmom6295 Tugbaa34 perinatolog beya radyolog tarafından yapılması gerekiyor bursada 300 liraya yaptırdım 430 liraydı doktor eşi olduğum için indirim yaptılar
Burcuyildirim23 Tugbaa34 ben istanbul sultanbeylideyim 300 400 civari fiyat veriyolar ama kim tarafindan yapiliyor hic sormadim
Burcuyildirim23 Birde ben bebegimin hareketlerini 1 aydir hissedebiliyorum son 2 haftadir daha anlasilir disardan bazen yatar haldeyken dokunan kisi hissedebiliyor erken biraz ama bu haftalarda hissettinizmi
Ozdenceren Banada doktorum özellikle radyolog tan istemiyorum dedi cerrahpaşada bi doktor ismi verdi perinatolog ondan randevu alıcam 2 hafta sonra