Kızlar merhaba, 2. Gebeliğim bugün 5+2 haftalık aslında son adet tarihine göre 7+6 4 gün önce bebeği görmeye kalp atışı duymaya gittik ama kese cok düzgün dedi doktor fakat kalp atışı duyamadık 4 gün önce 4+5 çıktı ultrasonda geç oluştuğu için normaldir diye düşündüm. Ama doktor en azından 5 haftaya yakınken pıt pıt da olsa kalp atışı bekleriz demişti henüz bebek de yoktu yani kesenin içinde 1.7 mm dedi ve gebelik başında kovid geçirdiğim için biraz riskli gibi konuştu yani sağlıklı bir gebelik olur mu bebek oluşur mu yoksa kalbi durur mu vs gibi şeyler dedi takip edeceğiz dedi. 8 nisanda kontrolüm var kalp atışı duymak için ve bebeği görmek için. İlk gebeliğimde hiç yerleşme kanaması yaşamadım bunda ise yoğun kalça ve vajina bel ağrısı çekiyorum ve dünden beri yoğun akıntıyla beraber soluk pembe lekelenmem oldu bir küçük günlük pedi dolduracak kadar ama akıntıyla birlikte bugün de yine oldu ama koyu akıntıyla birlikte koyu kahverengi mercimek kadar pıhtı gibi bisey geldi akıntı mı pıhtı mı bu haftalarda yaşayan var mı bilgi verir misiniz daha önce yaşamadım doktoruma da ulaşamadım