ikicocuklubiranne Doruk74 https://ty.gl/i2fzszcg65 bu leke çıkarıcı muhteşem bir şey kesinlikle tavsiye ederim
Yasom17 Doruk74 bana da ablam yeğenimden kalan kıyafetleri göndermişti baya baya sararmış yerler vardı , sıcak su beyazlar için deterjan benimki omo, bir de kosla leke çıkarıcısını karıştırdım bir gün su da beklettim çıkmıştı hepsi
Ciftcekirdekailem Ben de ilk kizimdan kalan kiyafetleri yeni temizledim. Kosla almıştım toz olanını kaynar suya lekeli yerlerini leke çıkarıcı dökerek ıslattım. Bı kaç saat sonra makinaya attım ve iki kez duruladim. Hiç bir leke kalmadi
cihandurumerve Bir kapak 3x i kaynamış suya koyup çözdürün. Suyun içine renkli beyaz fark etmez her türlü kıyafeti bezi atabilirsiniz. Yine aynı şekilde sıcak suda çözdürüp çamaşır makinesi su alırken deterjan gözüne ekleyebilirsiniz ama toz halde değil sıcak suda çözdürüp öyle kullanın. Çaydanlığın demlik kısmında da kullanabilirsiniz yepyeni oluyor çaydanlık. kullanım alanı çok geniş. Ben evde stok yaptım çok iyi ürün tavsiye eder