Tugba-tugra Merhaba ilk oğlumdan sonra 2. Çocuğuma hamileyim. Oğlumdan kalan kıyafetleri çıkardım ve sarı lekeler yani sandık lekesi dediğimiz lekeler oluşmuş . Bunları çıkarmanın kesin bir yolu var mı?
hunilimom Tugba-tugra bende bekleyim burda bende çıkarttım nasıl olucak bilmiyorum 3 sene de sararmislar
Deniz2961 Tugba-tugra hunilimom beebgimin ilk markti diye bir sayfa var oradan aldım leke çıkarıcı o.cikardi
Nihal-can Tugba-tugra illa ki sararıyorlar havasızlıktan diye düşünüyorum bende de var koca 3 koli bende yıkıyıcam havalar ısınınca E bebekte çamaşır suyu tozu varmış onu alıcam çok methettiler kosla falan dinicem bakalım
Withminou Bulasik deterjani sikip oyle at makinaya beyazlarada domestos damlat lekeli yerlerine sonra bi tur da bebek deterjaniyla yika kurut utule miss
Kubra_elif_ahmet Tugba-tugra Çok basit kalıp sabun varya Beyaz banyo sabunu çamaşırları ıslat ondan sür lekeli yerlerine ama çitileme sür bırak biraz içine geçsin sonra Bi iki kere çitile yavaşça tekrar sür makineye at ama deterjan çom koyma çok köpürür biraz yumuşatıcı köpürmesini engeller