Fatma3434 Pişman olursunuz kızlar doğum kiloları kolay gitmiyor. Dengeli ve sağlıklı beslenmek gerekiyor. Ben 1 .doğumuna kdr bebek için yediğimi sanıyordum ama hepsi üstümde kaldı. Siz siz olun bebek için yiyorum diye bol bol atmayin🙂🙂
moom222 Fatma3434 ayh bnde doktorun dediklerini yapmaya çalışıyorum bebek çok şükür güzel kilo alıyor bn hiç almak istemiyorum dedgn GB bebek yesin diye yiyoruz ekmek ve pilav artı tatlı çok tuketmemeye çalışıyorum bnde 69 kilo ile hamile kaldım 61 kiloyum şuan 20+5 gunluguz…
Damli Fatma3434 bence bünye meselesi bende bebek için yedim ikş gebelikte de ama 12 kilom bir haftada geri kalan kırkım çıkana kadar gitti eski Halime döndüm 😅
Deletedmom7373700 Fatma3434 sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ben genelde. Ama sanırım haftam ilerledikçe açlık hissi artacak 🥲 ara öğün olarakta sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum. 8 den sonra bişey yeme dedi mesela doktorum yasak kesinlikle. Tatlı şeyleri çok nadir tüketmeme izin var. Ara sıra abartmadan. Dikkat etmeye çalışıyorum inşallah çok kilo almam