aysenurozdemirr Kızlar önerebileceğiniz hastane var mı acaba, normalde körfez marmara leyla hanıma gidiyorum ama iki doktorla ilerlemek istiyorum☺️
Smyye1B aysenurozdemirr Cihan Hastanesi: Ayfer Özer Cora Betül Nalbant Medar Hastanesi: Hatice Funda Ulay Uyanık. 😇
Kebessack123 aysenurozdemirr izmit özel kadın doğum ve çocuk hastanesi var orasıda çok iyi bende oraya gidiyorum demet hanım çok iyi
sevo_asc aysenurozdemirr medical park reyhan arpacıya gidiyorum güler yüzlü çok fazla ilgili bir doktor 345 tl mua ücreti doğumda 6800 tl
Ece122_annesi Smyye1B ben de medical park hastanesinde Ümit aydına gtmek istıyorum. Randevuyu 1 hafta sonraya verdiler. Aradım cıhan hast konuştum. Yarına randevu var dıyor. Gitsem mi acaba kararsız kaldım. Siz hangı doktora gıdıyrosunzu . Güleryüzlü mu doktorunuz.
mercimekmi ben de acıbademde fatma bilge öğütçüoğlu ve medikalde sabiha hanıma gidiyorum ikisinden de çok memnunum tavsiye ederim
Oezmavn12 mercimekmi Merhaba ben akademi hastanesi takipliyim doktorum hastalarını yarı yolda bırakıp yurtdışına gitti ne yazık ki. Bilge hanımın dışardan gelerek doğum ücreti hakkında bilginiz var mı. Bildiğim kadarıyla hastaneye gelebiliyormuş
Peacehopeee Kesinlikle hiç tereddüt etmeden özel Konak hastanesi Erkan Türköz işin de bir numara ve çok iyi bir doktor
ezgicukur aysenurozdemirr cihazları yeni değil maalesef bizim doktorumuz yeni geçti bu hastaneye ve ultrasonu eski hastanede daha netti 4d dediklerindendi bu ultrason cihazları pekte net değil 🤷♀️